Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi er hotellet for dig, der ønsker et billigt men godt hotel midt i Oslos bedstenabolag ved Youngstorvet. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,4
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Xpress i Oslo. Her kommer der lidt praktisk information til dig, der er interesseret i at bo på vores hotel.

Deli-morgenmad

Vi er alle forskellige. Dine kammerater vil måske have morgenmad på sengen eller i en pose, ligesom takeaway. Uanset hvad du foretrækker, kan du købe en frisk og lækker mat fra vår Comfort Deli. Køb det, du allerhelst vil have, så du er klar til at tage ud og udforske Oslo. Husk, du altid er velkommen til at nyde din morgenmad i vores lobbylounge eller på takterassen.

Smut foran i køen!

Hos os kan du checke dig selv ind på vores iPads. Easy.

Parkering

Nærmeste parkeringshus finder du i Møllergata 39. Det er også muligt at parkere i gaderne omkring hotellet mod betaling.

Laundromat

I vores lounge finder du hotellets Laundromat med vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt.

Skal vi chille?

Tager du turen ned til næste etage, kan du sætte dig ind i vores store opholdsrum, hvor du kan chille, arbejde eller varme mad i vores mikrobølgeovn.

Rengøring og udskiftning af håndklæder

Vi tænker både på din pengepung og på miljøet. Derfor kommer vores rengøringshold kun forbi dit værelse hver fjerde dag. Her udskifter vi bl.a. dine håndklæder. Vi vil dog med glæde gøre rent for dig i mellemtiden, dog for et mindre gebyr på 100 NOK. Har du brug for rene håndklæder, er det bare at spørge i vores Barception.

Frit tilgængeligt WiFi

Du får fri adgang til vores trådløse internet, når du bor på vores hotel. Du kan læse mere om vores trådløse internet lige her.

Comfort Deli

Vi synes bestemt, at du skal kigge forbi vores butik i lobbyen. Her kan du få lækker mad, når sulten melder sig. Vi sælger alt fra morgenmadsprodukter til salater og snacks samt masser af nice to have-produkter, når du er på farten.

Sen check-out/tidlig check-in

Vil du checke ind tidligere end kl. 15.00, eller checke ud senere end kl. 12.00, er der mulighed for det. Bemærk, at du her skal betale et ekstra gebyr. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Kontantfrit hotel

Comfort Hotel Xpress Youngstorget er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15:00
Check-out: Senest kl. 12:00
Lazy Sunday kl. 18:00 - ved forespørgsel.

Barception

Mandag - Søndag: døgnet rundt

Fitness

Mandag - Søndag: døgnet rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.