Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 er et konferencehotel med 242 hotelværelser og 17 konferencelokaler. Du finder os ved Økern, der kan nås via metro på blot 11 minutter fra Oslo C.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,5
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ 33

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Quality Hotel 33. Har du spørgsmål til dit ophold på vores hotel? Vi håber, du finder svaret her på siden.

Parkering

Hotellet har ikke egne parkeringspladser, der kan reserveres. Der er flere parkeringspladser i nærheden drevet af Aker P-drift og Aimo park. Se billetautomat for priser og betaling.

Kontakt os gerne, så du kan få mere information om dine parkeringsmuligheder.

Rabat til/fra Oslo Lufthavn (Gardermoen) med Flybussen

Gennem vores samarbejde med Flybussen kan vi nu tilbyde en behagelig rejse til en overkommelig pris. Bussen går hver 20. minut til/fra Oslo Gardermoen Lufthavn (OSL) med busholdeplads få minutter fra hotellets indgang. Rabatten gælder rejse til/fra Oslo Lufthavn - Quality Hotel 33. Kuponen får du ved at senge en mail til q.hotel33@strawberry.no, eller fra receptionen ved udcheckning. Alt er klart, så du kan slappe af, læse avisen eller arbejde på vej til/fra lufthavnen.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgangskoden i receptionen, men kan også logge på med dit Strawberry-nummer.

Har du glemt noget?

Fik du ikke det hele med, da du pakkede? Intet problem. I receptionen har vi det fleste af de ting, som du nok få mest brug for. Det tæller ting som tandbørster, tandpasta, sysæt, kam, deodorant og læbepomade.

Opgradering

Vil du gerne bo lidt mere luksuriøst? Opgradér til en anden værelsestype. Tal med os nede i receptionen, så vi sammen kan se på de forskellige muligheder.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel 33 er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +47 23 19 33 33 eller via q.hotel33@strawberry.no.

Du kan også chatte med os gennem Strawberry-appen eller ved at sende en SMS til +46 76 944 89 33. Download iPhone-appen her og Android-appen her.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - Fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - Søndag: 07.00 - 10.30

Top Floor Restaurant

Mandag - Fredag: 18.00 - 22.30
Lørdag - Søndag: 18.00 - 21.30

* Begrænset menu på søndage, bedes du kontakte receptionen.

Top Floor Bar

Mandag - Lørdag: 17.00 - 23.30
Søndag: 18.00 - 22.30

Fitnesscenter

Hver dag: 24 timer i døgnet

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.