Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Expo Fornebu ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Quality Hotel™ Expo

Fornebu,  Norge

Quality Hotel Expo er et anderledes hotel, som ligger i grønne omgivelser, på centrale Fornebu. Hos os har vi alle muligheder for at sikre et herligt ophold, uanset om du er på ferie eller skal på kursus.

Quality Hotel™ Expo 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,1
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Expo

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
708 anmeldelser
4
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
4
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4,5
Værelser
1

Værelse samtidig med firmafest

20. maj 2022, , H441PMjakobs

Jeg skulle overnatte på en forretningstur, men der var desværre kæmpe firmafest på hotellet samme aften, og af uransagelige årsager fordelte de festen i hele receptionsområdet i stedet for at holde de…

Jeg skulle overnatte på en forretningstur, men der var desværre kæmpe firmafest på hotellet samme aften, og af uransagelige årsager fordelte de festen i hele receptionsområdet i stedet for at holde den i et festlokale. Jeg fik værelse i stueetagen lige ved siden af receptionen, og derfor var det umuligt at sove pga. høj musik, højlydte mennesker m.m. Det lykkedes endelig at falde i søvn, efter jeg havde lukket en dør mellem receptionen og værelsesgangen, men jeg vågnede brat midt om natten, da nogle fra festen løb råbende op og ned af gangen og hev i håndtaget til mit værelse. Det ødelagde hele min næste dag, der var fyldt med vigtige møder. Da jeg brokkede mig i receptionen næste morgen, beklagede hun blot. Der kom intet tilbud om reduktion i pris eller andet. Det er håbløst at placere gæster i værelser, der ligger så tæt på en kæmpe fest. De burde vide bedre, og det er bare ikke godt nok.
Læs mere
3

Der er ikke det lille ekstra

3. juni 2019, Borup, Danmark, 317rolfl

Hotellet ligger et stykke udenfor centrum og er ikke som sådan et sted du bruger når du skal besøge Oslo. Det er til forretningssegmentet, som samtidig skal have en konference. Det er naturrigt omkrin…

Hotellet ligger et stykke udenfor centrum og er ikke som sådan et sted du bruger når du skal besøge Oslo. Det er til forretningssegmentet, som samtidig skal have en konference. Det er naturrigt omkring hotellet, men det er det mange steder i Oslo. Værelset er jævnt kedeligt og intet ekstra spark. Internettet er acceptabelt. Rengøring er rigtig god. Vil ikke anbefale dette til noget hvis man vil have en god spændende og anderledes hoteloplevelse. Hvis man blot vil have et sted at sove er det helt fint.

Svar fra ejer

10. juni 2019

Hei Rolf, Takk for din tilbakemelding. Så synd at hotellet ikke helt falt i smak men jeg håper du hadde et fint opphold uansett. Vil tipse om å gå ned til vannet og ta en tur langs kysten, veldig fin natur og badestrender her ute på Fornebu :) Velkommen tilbake!

Læs mere
4

Godt "rejse videre" hotel

31. december 2017, Østjylland, Danmark, Trout_trotter

Fint hotel med flere positive sider. OK værelse, fin rengøring men lidt ukomplet opredning. I mødekommende personale men måske lidt trætte. Hurtig logistik men rodet grundplan. Morgenmads buffeten er…

Fint hotel med flere positive sider. OK værelse, fin rengøring men lidt ukomplet opredning. I mødekommende personale men måske lidt trætte. Hurtig logistik men rodet grundplan. Morgenmads buffeten er derimod uovertruffen og fortjæner sepeerat stor ros. Imponerende overflod af kvalitets mad, der blev fyldt op ad-hoc. Hvis man var rejsende, ville dette hotel være fast placeret, for solidt på planen.

Svar fra ejer

1. januar 2018

Hei Trout_trotter og godt nyttår til deg! Takk for hyggelig tilbakemelding du gir oss. Godt å høre at er fornøyd med hotellet og spesielt frokosten. Viktigste måltid:) Takk og velkommen tilbake. Mvh Angelo Collura Driftssjef

Læs mere
5

En rigtig fornøjelse.

21. juli 2017, Aalborg, Danmark, dressingb47

Rigtig fint og nydeligt hotel, med rigtig flotte og pæne omgivelser. Rundt omkring ligger der kæmpe store bygninger af forskellige selskaber, som er flotte og anderledes. Hotellet er rent og personale…

Rigtig fint og nydeligt hotel, med rigtig flotte og pæne omgivelser. Rundt omkring ligger der kæmpe store bygninger af forskellige selskaber, som er flotte og anderledes. Hotellet er rent og personalet er imødekommende og snakker flot engelsk. Stort udvalg af morgenmad om morgenen, men lidt dyr aftensmad. Hotellet er tæt på vandet og man kan gå en hyggelig tur dernede.

Svar fra ejer

23. juli 2017

Hei AndreasSB47 og takk for tilbakemeldingen din! Hyggelig å høre alt det fine du skriver om hotellet. Høres ut som du trivdes godt her og det liker vi å høre:) Fortsatt god sommer og velkommen tilbake Mvh Angelo Collura Driftssjef

Læs mere
5

Glimrende hotel

11. december 2016, Asker, Norge, PeterAnkerMoller

Boede på Quality Hotel Expo fra 10-11 december 2016. Fik igen et meget fint værelse. Rent, moderne og særdeles velfungerende. Morgenmaden var var topklasse. Betjeningen er yderst venlig og kompetent.…

Boede på Quality Hotel Expo fra 10-11 december 2016. Fik igen et meget fint værelse. Rent, moderne og særdeles velfungerende. Morgenmaden var var topklasse. Betjeningen er yderst venlig og kompetent. Jeg modtog stor hjælp fra receptionen da parkeringsautomaten ikke fungerede, noget hotellet ikke kan belastes for. Jeg anbefaler stærkt dette hotel.

Svar fra ejer

10. januar 2017

Hei Peter A og takk for tilbakemeldingen din. Ingenting er bedre enn fornøyde gjester og vi setter pris på at du skriver til oss. Takk igjen og velkommen tilbake. Mvh Angelo Collura Driftssjef

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.