Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norge

Velkommen til Quality Hotel™ Hasle Linie! Hotellet ligger i den moderne og lettilgængelige bydel Hasle i Oslo. Hotellet får 211 værelser, restaurant Bistro X, bar med udeservering og træningslokale på 1600 kvm samt stor konferencekapacitet.

Quality Hotel™ Hasle Linie 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,3
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Hasle Linie

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Uanset om du er kørestolsbruger, har nedsat syn eller hørelse eller er allergiker, vil du få et behageligt ophold hos os. Med et gennemgående funktionelt design er Quality Hotel Hasle Linie tilgængeligt for alle, fra ankomst til afrejse.

Tilpassede lokaler og hotelværelser for personer med funktionsnedsættelse

Der er ingen dørtærskler i hverken mødelokalerne eller fællesområderne, og alt er på samme niveau.

Hvis du har brug for et hotelværelse helt efter dine behov, tilbyder vi 23 værelser, der er tilpasset personer med funktionsnedsættelse inden for alle værelseskategorier (med undtagelse af enkeltværelser og suiter). De er bygget efter gældende standarder, uden høje tærskler, med tilpassede badeværelser og masser af plads til kørestolsbrugere. Vi har også tilpassede connecting rooms, som kan bookes, hvis du har brug for en ledsager. Vi tilbyder også badestole til udlån ved behov. Skriv en kommentar om det, når du booker, så sørger vi for at have en stol klar ved din ankomst.

Til gæster med nedsat syn

På hotellet er der vejviser i gulvet, som fører til receptionen, restauranten og elevatorerne. Førerhunde er naturligvis varmt velkomne hos os – de får deres egen hundeseng og vandskål på værelset. Husk at oplyse, at du medbringer din hund, når du booker.

Til gæster med nedsat hørelse

I receptionen har vi vibrerende vækkeure, som vækker dig i tilfælde af en brandalarm. Bare spørg, så kan du naturligvis låne dem. Hvis du er her til et møde eller en konference, er der installeret faste teleslynger i vores største mødelokaler. Der er også en bærbar teleslynge, som kan installeres, hvis der er behov for det.

Allergier

Allergiker? Gluten- og laktosefri produkter er altid tilgængelige på forespørgsel, og i køkkenet tilbereder vores kokke lækker allergitilpasset mad til dem, der har brug for det.


Vi svarer gerne på eventuelle spørgsmål, du måtte have. Det er bare at sende os en e-mail: q.haslelinie@strawberry.no

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.