Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro er huset for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle, som vil komme ind forbi, og sovepladser til alle, som vil blive. Sommerro er et sted, alle kan føle sig lidt hjemme, og alligevel langt væk fra hverdagen.

Sommerro 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,7
af 10
Vurdering for Sommerro

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Sommerro.Med svømmebassin, saunaer, barer og hotellets kronjuvel: en cirkelformet tagrestaurant over to etager, med udsigt over Frogner... Dette hotel skal simpelthen opleves. 

ENERGI TIL BYEN

Sommerro er et hus for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle, som vil komme ind forbi, og værelser for alle, der vil overnatte. Oslo Lysverkers gamle kontor fra 1932 er blevet til 10 etager med energiske oplevelser, påfyldning og afkobling. Sommerro er et sted, hvor alle kan føle sig lidt hjemme, og alligevel langt væk fra hverdagen.

LYS, KRAFT OG VARME

De tre ord, som blev ridset ind i elektricitetsværkets facade for snart 100 år siden, udgør Somerros DNA i dag: Lys, kraft og varme. Sommerro er et socialt samlingspunkt, hvor lokale og besøgende kan mødes, snakke, skabe og slappe af. Menneskerne er Sommerro, og Somerro kendetegnes af gæstefrihed, mangfoldighed og gode oplevelser.

VI SKAL GI ENERGI TIL BYEN

Hos Sommerro kan du spise morgenmad i brasseriet hver dag, og få kaffen serveret som vi ved, du bedst kan lide den. Tag en opkvikkende svømmetur i nyresturerede Vestkantbadet, og nyd vores splinternye velvære- og træningsafdeling, samt invitér til arbejdsmøder, frokoster eller helaftensmiddage i en af vores mange caféer, barer og restauranter.

KULTUR

Med et rigt program af koncerter og arrangementer, byder vi på kulturelle oplevelser, inspiration og kundskab året rundt – fra højtlæsning og vinsmagning i Biblioteket til filmaftener i Kinoen og koncerter med morgendagens stjerner på Lysverker Scene. Alle vores sale, scener og mødelokaler er tilgængelige for privat udlejning, perfekt for bryllupper, intime selskaber eller idéværksted med arbejdet. 

Vi glæder os til at skabe uforglemmelige minder med dig på Solli plads. Velkommen til Sommerro!

Kontakt

  • Sommerrogata 1 0255 Oslo , Norge

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

T-bane

Nationaltheateret, 5 min til fods

Bus

Solli plass

Tog

Nationaltheateret, 10 min til fods

Fra lufthavnen

Flytog til Gardermoen og Torp

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323

Om Sommerro

Antal værelser

231 værelser

Antal mødelokaler

11

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.