Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Pond Sandnes ,  Norge

  • Stort lokale med udsigt hos Quality Hotel Pond, Sandnes
  • Det store lokale "Faith Hope Love" hos Quality Hotel Pond, Sandnes

Quality Hotel™ Pond

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Pond har nå åpnet dørene op i Forus, midt i det driftige og internationale forretningsmiljø i Stavangerregionen. Her kan du nyde gavn af alle de hotelservices, som en ny og fremsynet hotel har at tilbyde.

Quality Hotel™ Pond 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,4
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Pond

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Pond, der bliver et frisk indslag i det driftige forretningsmiljø, der ligger tæt på Stavanger og Sola Lufthavn. Hotellet, som åbnede i 2016, tilbyder dig en både afslappende og hyggelig atmosfære, der passer perfekt til formelle og vigtige møder.

Et komplet konferencehotel

Quality Hotel Pond er et komplet fullservicehotel med konferencefaciliteter. Vi har 184 hotelværelser, 8 konferencelokaler og kapacitet til 150 personer, og vi kan derfor hjælpe dig med alt fra mindre møder til store konferencer, festmiddage og diverse selskaber og events. I loungen kan du nyde pausen mellem de vigtige samtaler og måske også krævende møder. I vores Brasserie X kan du bestille en god og nærende forretningsfrokost eller måske en spændende konferencemiddag med kolleger og forretningsforbindelser.

Beliggenhed

Når du bor på vores hotel, har du blot 10 minutter til Stavanger og 10 minutter til Sola Lufthavn, hvilket er perfekt til forretningsmøder og internationale virksomheder.

The Social Bar & Bistro

I hotellets restaurant, The Social Bar & Bistro, kan du nyde bistroretter af højeste klasse. Uanset om du er glubende sulten eller bare lidt lækkersulten, finder du noget, du kan lide.

Aktiviteter

På Quality Hotel Pond kan du træne i vores moderne fitnesslokale eller koble af i vores lounge med en omgang shuffleboard eller bordfodbold og tage noget godt at drikke. Du kan også tage en runde på områdets bedste golfbane, som ligger inden for kort gåafstand, eller besøg Kvadrat med sine 155 butikker.

Relaxområde og fitnessfaciliteter

På Quality Hotel Pond kan du træne i vores moderne fitnessfaciliteter eller tage en omgang på områdets bedste golfbane, som du kan nå til fods.

Weekendlukket

Quality Hotel Pond holder lukket hver weekende fra fredag kl. 15.00 til søndag kl. 15.00.

Kontakt

  • Koppholen 17 4313 Sandnes , Norge

Mere information

Om Quality Hotel Pond

Antal hotelværelser

184 værelser

Antal konferencelokaler

8 lokaler, plads til 150 personer

Afstand til lufthavn

Stavanger Lufthavn, Sola: 6 km

Find vej til hotellet

Bus

Tag lokalbus til stoppestedet Koppholen, ca. 200 m fra hotellet. Busserne kører til og fra Stavanger centrum og Sandnes centrum.

Tog

Tag lokaltog til Gausel station, ca. 3,4 km fra hotellet. Togene kører til og fra Stavanger centrum og Sandnes centrum. Fra Gausel station kører der lokalbussar til stoppestedet Koppholen.

Fra Stavanger Sola lufthavn

Tag lokalbus fra lufthavnen til Tvedtsenteret, ca. 1 km fra hotellet. Derfra lører der lokalbusser hvert femte minut til stoppestedet Koppholen.

Taxa

Vi anbefaler Sandnes Taxi, telefon +47 51 66 16 00, og Sola Taxi, telefon, +47 51 65 04 44.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.