Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Pond Sandnes ,  Norge

  • Stort lokale med udsigt hos Quality Hotel Pond, Sandnes
  • Det store lokale "Faith Hope Love" hos Quality Hotel Pond, Sandnes

Quality Hotel™ Pond

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Pond har nå åpnet dørene op i Forus, midt i det driftige og internationale forretningsmiljø i Stavangerregionen. Her kan du nyde gavn af alle de hotelservices, som en ny og fremsynet hotel har at tilbyde.

Quality Hotel™ Pond 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,2
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Pond

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, siger man. I vores restaurant vil du få serveret en stor morgenbuffet med en række økologiske produkter.

Morgenmad serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 08.30

Vores faciliteter har varierende åbningstider i sommerperioden og helligdage. Kontakt hotellet for nuværende åbningstider under dit ophold.

Quality Hotel™ Start

Har du ikke tid til at spise morgenmad, tilbyder hotellet en Quality Hotel™ Start, hvor du kan tage nogle sandwiches, lidt frugt og en kop kaffe eller te med på farten. Kontakt gerne vores medarbejdere for mere information.

Quality Hotel™ Start serveres:

Mandag - fredag: Fra 04.00

Parkering

Som gæst på hotellet får du fri adgang til 20 parkeringspladser, ligesom vi har 2 parkeringspladser til elbiler uden for hotellet. Det er dog også muligt at parkere på Forus Parkering, der ligger 5-10 minutter i gåafstand fra hotellet.

Fitnessfaciliteter

Træn i vores nye og moderne fitnesscenter, hvor du finder alle de nyeste træningsmaskiner. Vil du hellere ud og motionere i den friske luft, så venter Sola Golfklubb og fine turområder, der ligger i gåafstand fra hotellet. Tag kontakt til receptionen for vejbeskrivelse.

Åbningstider:

Mandag - torsdag: Døgnåbent

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Renseri

Har du brug for at få vasket tøj, mens du bor hos os? Hotellet samarbejder med et vaskeri, og hvis du leverer dit vasketøj i lobbyen inden kl. 08.00, får du det tilbage senest samme aften kl. 18.00. Ønsker du at se priser, kan du tjekke skemaet på værelset.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.