Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger i Sarpsborg, kun 50 minutter fra Oslo, og er et af Norges største familie- og konferencehoteller. For familiebesøgeren findes Superland og Badeland. Konferencegæsterne kan mødes i vores moderne lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Sarpsborg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

På Quality Hotel Sarpsborg går vi op i, at voksne og børn får oplevelser for livet. Vi er både børnenes hotel med Superland og et konferencehotel med fokus på aktiviteter og oplevelser.

Træning

Vores hotelgæster over 16 år kan træne gratis i vores Family Sports Club. Træningscentret ligger i topmoderne lokaler og har meget udstyr. Hvis du gerne vil træne under opholdet, er det center perfekt. 
Vi udlåner træningskort i hotellets reception i et begrænset antal. Læs mere om fitnesscentret her: FSC

Oplevelseskonferencer

Hotellet har en konferenceafdeling med fleksible lokaler og moderne udstyr. Vi har både store og små, korte og aflange samt enkle og eksklusive lokaler. Uanset om du vil afholde et traditionelt eller superkreativt møde, kan det lade sig gøre hos os. Vi har en moderne infrastruktur, avanceret teknologi, de fornødne kompetencer og et dedikeret team. Vores fokus er konferencer, hvor du får en uforglemmelig oplevelse.

The Social Bar & Bistro

Bemærk, at The Social Bar & Bistro holder sommerlukket fra den 29. juni til 11. august 2024. I denne periode kan du i stedet nyde en buffet i vores restaurant.

I The Social Bar & Bistro serverer vi lækre bistroretter af højeste kvalitet. Du kan dog også leje lokalerne til selskaber, uanset om det drejer sig om en familiefest eller forretningsmiddag. Restauranten er delt op i forskellige stuer af en varierende størrelse og byder dermed på uendelige muligheder til enhver anledning.

Superland og Badeland

Velkommen til Superland! Her finder du en bred vifte af aktiviteter, der passer til både store og små. Badeland er vores 2000 kvadratmeter store badeeldorado, hvor du kan få nye oplevelser og skabe minder. Hvis du vil vide mere om Superland og Badeland, kan du finde information og åbningstider på vores sider for Børnenes Hotel. Entré er ikke inkluderet i overnatningspriserne, men vores hotelgæster nyder rabat på entré til Superland og Badeland ved køb af billetter i hotelreceptionen.

INSPIRIA Science Center

INSPIRIA science center ligger lige over for hotellet. Læs mere og køb billetter her: https://www.inspiria.no/

Beliggenhed, parkering og opladning af elbil

Quality Hotel Sarpsborg ligger i Sarpsborg by, kun en kort køretur fra Oslo.

Vi har en stor parkeringsplads lige udenfor hotellet, som kan benyttes gratis den første time. Derefter er prisen 15 NOK pr. time og 60 NOK pr. døgn ved sammenhængende parkering. Kører du ud og ind igen, begynder taksten på nyt.

Har du brug for at lade elbilen? Lige ved siden af hotellet ligger INSPIRIA Ladepark, hvor du kan lade ekstra grønt og ekstra billigt. Betaling sker hos INSPIRIA og i deres automater.

Kontakt

  • Bjørnstadveien 20 1712 Sarpsborg , Norge

Mere information

Finn frem til hotellet

Med tog

Tag tog til Sarpsborg. Fra centrum tager det fem minutter med taxi eller bus.

Med bus

Det er busstoppested lige udenfor hotellet som heter Quality Hotel Sarpsborg. Hertil går der bus både fra Oslo, og fra Sarpsborg centrum.

Med taxi

Det tager ca. fem minutter med taxi fra Sarpsborg centrum. Du kan bestille taxi fra Taxisentralen på telefon +47 02600.

Om Quality Hotel Sarpsborg

Antal hotelrum

260 stk - 720 senge

Antal konferencelokaler

24 stk - plads til over 2000 deltagere

Afstand lufthavn

1 time og 40 minutter med bil fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Afstand kollektivtrafik

Nærmeste busstoppested er lige udenfør døren på hotellet. 

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.