Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Se alle hoteller i Sogndal, Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Med Sognefjordens bedste beliggenhed, er Quality Hotel Sogndal det perfekte udgangspunkt for unikke naturoplevelser. Vi tilbyder 226 værelser, konferencekapacitet til op til 1.000 personer, en restaurant og bar, og ligger midt mellem Trondheim og Bergen.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,2
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Sogndal

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Quality Hotel Sogndal. Har du spørgsmål angående dit besøg? Vi håber, du finder svarene her.

Morgenmadsbuffet

Alle er hjerteligt velkommen ind for at nyde vores morgenmadsbuffet. Er du overnattende gæst hos os, indgår morgenmadsbuffeten i værelsesprisen. Bor du ikke hos os er du stadig velkommen ind til morgenmad. Prisen er så 180 NOK for voksne, 70 NOK for børn 2-12 år, og børn under 2 år spiser gratis. Velkommen!

Træning

Snup en god omgang træning i vores træningslokale med topmoderne udstyr. Træningslokalet finder du på 1. etage.

Hotellets overnattende gæster kan også træne gratis hos vores samrbejdspartner Spenst Sogndal, afdeling Kulturhuset. Husk at få adgangskortet med fra receptionen, inden du tager afsted

Parkering

Hotellet har 126 parkeringspladser, hvoraf 40 af disse ligger i parkeringskælderen. Parkeringssystemet baseres på nummerpladegenkendelse ved ind- og udkørsel. Parkeringen drives af ONEPARK, og ved spørgsmål kan du tage kontakt med deres døgnåbne kundeservice på telefon: +47 22 84 92 00. Afgiften kan betales på ONEPARKs hjemmeside indenfor 48 timer efter udkørsel. Betales afgiften ikke inden det, får du en faktura tilsendt med posten, og så tilkommer der et fakturagebyr.

Hotellet har 4 ladestationer for elbiler.

Bagageopbevaring

Vi tilbyder bagageopbevaring før check-in og efter check-out.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har gratis trådløst internet, der er frit tilgængeligt. Du kobler deg enkelt til "Strawberry-guest", det er ikke nødvendig med passord.

Har du glemt noget?

Fik du ikke alt med dig, da du pakkede? Bare rolig, i receptionen har vi det meste, du måtte få brug for. Det gælder bl.a. tandbørster, tandpasta, barberblade, barberskum, shampoo, balsam, hudlotion, skosværte og sysæt. 

Opgradering

Ønsker du at opgradere dit værelse? Bare kontakt os i receptionen, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Hittegods

Fik du ikke pakket alt inden hjemrejsen? Kontakt gerne receptionen, så vil vi gøre vores yderste for at du kan få dine glemte genstande tilbage.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Sogndal er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os

Har du spørgsmål angående dit ophold, så kontakt os
på tlf. +47 57 62 77 00 eller via e-mailadressen
q.sogndal@strawberry.no.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Fra kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Vågal Burger and Gin

Mandag - lørdag: 15.00 - 23.00
Søndag: 14.00 - 22.00

Køkkenet lukker 60 minutter inden lukketid.

La Pergola

Tirsdag - lørdag: 16.00 - 22.30

Køkkenet lukker kl 22.00, pizza til kl. 22.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.