Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger er et moderne konferencehotel, der er indhyllet i landlig idyl, tæt på Stavangers lufthavn, Sola. Hotellet kan modtage op mod 950 personer og tilbyder restaurantkonceptet, The Social Bar & Bistro.

Quality Airport Hotel Stavanger 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Quality Airport Hotel Stavanger

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Airport Hotel Stavanger er et moderne konferencehotel tæt på Stavangers lufthavn, Sola. Som det største konferencehotel i regionen har vi masser af erfaring i at organisere alle typer af arrangementer. For nylig slog vi dørene op for vores unikke restaurantkoncept, Brasserie X. Vi ses snart.

Beliggenhed

Hotellets centrale beliggenhed nær Stavanger Lufthavn og Stavanger i et smukt område gør hotellet til et naturligt valg til konferencer samt et afslappende weekendophold. Der er masser at se og udforske, herunder den dejlige Sola strand, Flyghistoriska Museet, Arkæologisk Museum, Solstranden Golf Club og Viking stadion. Her kan du læse mere om Sola og Stavanger.

The Social Bar & Bistro

Velkommen til hotellets hyggelige bar og bistro. Nyd klassiske bistroretter med moderne indslag, kolde øl og gode vine. Eller hvorfor ikke bestille en god drink? The Social Stavanger er det naturlige mødested for både hotellets gæster og lokale i området.

Konferencer

Quality Airport Hotel Stavangers konferenceområde består af 19 mødelokaler og kan rumme op til 950 personer. Alle vores værelser er udstyret med den nyeste teknologi inden for belysning, lyd og aircondition. Vores dedikerede og løsningsorienteret personale vil hjælpe dig med al planlægning og logistik, så du kan fokusere på indholdet.

Mad og velvære

Opfyld dine energidepoter i vores sunde faciliteter efter en krævende konference eller nyd et lækkert måltid i vores restaurant med bar og saloner. Vores restaurant har en både lys og afslappende atmosfære samt en panoramisk udsigt over lufthavnen, som giver en unik kulisse til din middag. Restaurantens engagerede medarbejdere kan også hjælpe
med at organisere events, såsom bryllupper, middagsselskaber og temafester.

Kontakt

  • Sømmeveien 1 4055 Sola , Norge

Find vej til hotellet

Lufthavnsbus

Lufthavnsbussen går hvert 15. minut fra ankomstterminalen i Sola Lufthavn.

Med bus

Bus nr. 42 går to gange i timen fra ankomstterminalen i Sola Lufthavn.

Med taxi

Vi anbefaler Sola Taxi på tlf. +47 51 65 04 44.

Om Quality Airport Hotel Stavanger

Antal hotelværelser

273 værelser, 394 senge

Antal konferencelokaler

19 lokaler, plads til 950 deltagere

Afstand til lufthavn

Stavanger lufthavn, Sola: 1,2 km, 20 minutter til fods.

Afstand til offentlig transport

Busstop Quality Airport Hotel: 50 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.