Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa er et af Norges største spahoteller, blot 40 minutter fra den svenske grænse. Lige ved havet og med gåafstand til Sons centrum. Oplev den gode atmosfære, der er præget af maritim historie, på konference, med kæresten eller med venner.

Son Spa 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Son Spa

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Indendørs, udendørs, til vands eller på land - i Son er mulighederne mange.

Kursus- og konferenceaktiviter

Vil du arrangere et kursus eller en konference hos os, hjælper vi gerne med planlægningen og forslag til aktiviteter. At bryde mødedagen op med frisk luft og nye udfordringer gør underværker for både motivation og energi. Inde på hotellet kan vi arrangere aktiviteter i vores spa eller vores madstudio. Udenfor er det kun fantasien, som sætter grænserne. Båd, kajak eller fisketur? Hvad har I lyst til? Lad os, som kender området, planlægge sammen med jer, så I opnår det bedste resultat.

Byen Son

Son ligger knap en time syd for Oslo og er en gammel by, som nævnes for første gang allerede i 1300-tallet. I 1500-1800-tallet var Son med sin centrale placering langs Oslofjorden en vigtig havn. Her finder man også fjordens naturligt dybeste havn. Byen var præget af små, tætliggende huse samt snævre og charmerende gyder. I 1900-tallet blev Son kendt som kunstnerby. Noget, som stadig mærkes på mængden af gallerier. Sons småbådehavn er I dag en af Norges mest populære, og her er det stadig muligt at se gamle, velbevarede træbåde og bygninger med meget historie.

Vandreruter

Fra Son kan du vandre i et kuperet terræn langs kysten, forbi en række strande og mod Moss, hvor kyststien fortsætter sydpå. Det er en værdsat og enkel måde at opleve naturen på. Spørg os gerne om de bedste strækninger til gåturen.

Kontakt os

Kontakt os ved spørgsmål samt for mere information på tlf. +47 64 98 48 00 eller via son.booking@strawberry.no.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.