Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa er et af Norges største spahoteller, blot 40 minutter fra den svenske grænse. Lige ved havet og med gåafstand til Sons centrum. Oplev den gode atmosfære, der er præget af maritim historie, på konference, med kæresten eller med venner.

Son Spa 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Son Spa

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Trænger du til et sted, hvor du kan nyde kvalitetstid med din familie og dine nære og kære? Velkommen hos os!

Tag en pause fra hverdagen

Der er mange, der kan genkende følelsen af, at dagene flyder sammen. Skole og arbejde flettes med presset om at nå det ene og det andet, og der er egentlig aldrig tid til bare at sidde og slappe rigtigt af. Når livet føles sådan, er der få ting, som er så velgørende som at pakke tasken og checke ind hos os i en weekend. Her føler du dig hjemme - uden alle kravene.

Hele familien

At tilbringe tid sammen med familie og venner er at skabe minder og styrke båndene og relationen. Hos os kan I nyde smukke omgivelser, lækre, afslappende stunder i vores spa, god mad, læskende drikke og en række aktiviteter både indendørs og udendørs. Hvad med sejlture, fiskeudflugter, spa, massage eller kajakroning? Eller måske har I bare har lyst til at nyde den friske havluft sammen og mærke solen på næsen i den udendørs jacuzzi eller på verandaen?
Mere fri for krav bliver det ikke.

Kontakt os

Kontakt os ved spørgsmål samt for mere information på tlf. +47 64 98 48 00 eller via son.booking@strawberry.no.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.