Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Energy Stavanger ,  Norge

Clarion Hotel® Energy

Stavanger,  Norge

Velkommen til Stavanger-regionens største og mest spændende design- og konferencehotel på Stavanger Forum ved Madla! Clarion Hotel Energy oser av energi, kunst og design. Her er omgivelserne skabt for at inspirere dig.

Clarion Hotel® Energy 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Velkommen til Clarion Hotel Energy! Med vores morgenmad, lounge, terrasse og skønne atmosfære byder vi velkommen til en madoplevelse til alle lejligheder.

Morgenmad

Nogle vil gerne spise morgenmad i ro og mag i selskab med morgenavisen, andre vil bare have noget hurtigt i farten. Hos os spiser du morgenmad, som det passer dig. Er du oppe, før en vis herre får sko på, tilbyder vi en Early Bird, en enklere morgenmad, som serveres tidligt om morgenen. Vores gode morgenmadsbuffet er altid inkluderet i prisen, når du bor hos os.

Bar og lounge

I Clarion Hotel Energys lounge kan du slå dig ned med en kop kaffe og læse dagens avis, nyde fyraften med kollegerne eller smage på noget godt fra barmenuen.

Udendørs servering

Vores terrasse ligger i forbindelse med restauranten og baren, og den er det perfekte sted at nyde både god mad og drikke, når vejret tillader det.

Bestil bord

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og booking på tlf. +47 51 34 78 00 eller via cl.energy@strawberry.no.

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00
Early Bird (enklere morgenmad): 05.00 - 07.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.1.018 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.