Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Energy Stavanger ,  Norge

Se alle hoteller i Stavanger, Norge

Clarion Hotel® Energy

Stavanger,  Norge

Velkommen til Stavanger-regionens største og mest spændende design- og konferencehotel på Stavanger Forum ved Madla! Clarion Hotel Energy oser av energi, kunst og design. Her er omgivelserne skabt for at inspirere dig.

Clarion Hotel® Energy 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,2
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Energy

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi byder dig hjertelig velkommen til Clarion Hotel Energy. Her har vi samlet svarene på de oftest stillede spørgsmål, som vores gæster har stillet os. Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Parkering

Ankomme rdu med bil, kan du parkere i parkeringshuset P-Siddis, som ligger ca. 200 meter fra hotellet. Parkeringslapper kan købes i receptionen for 140 NOK pr. døgn. Ønsker du at betale pr. time, koster dette 10-19 NOK/time og betales automat i parkeringshuset. Vær opmærksom på, at der er parkeringsforbud i hele området omkring hotellet og DNB Arena. Der er 20 ladepladser tilgængelige i P-Siddis.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet. Du har ikke brug for en adgangskode.

Har du glemt noget?

Fik du ikke det hele med, da du pakkede? Intet problem. I receptionen har vi nemlig alt det, som du sandsynligvis får brug for under opholdet. Det gælder tandpasta, tandbørster, barbergrej, shampoo, balsam, bodylotion, skosværte og sysæt.

Vil du overraske?

Skal du overraske din rejsepartner eller dit selskab? Vi hjælper dig hellere end gerne med at opgradere værelset, ligesom vi står klar med bobler og røde roser.

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel Energy er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller gerne vil booke. Kontakt os på tlf. +47 51 34 78 00 eller via cl.energy@strawberry.no.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00
Early Bird (enklere morgenmad): 05.00 - 07.00

Fitnessfaciliteter

Mandag: Døgnet rundt
Tirsdag: Døgnet rundt
Onsdag: Døgnet rundt
Torsdag: Døgnet rundt
Fredag: Døgnet rundt
Lørdag: Døgnet rundt
Søndag: Døgnet rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.