Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norge

Se alle hoteller i Stavanger, Norge

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norge

Clarion Hotel Stavanger er et personligt hotel med byen kultur- og udeliv lige i nærheden. Hotellet har en fantastisk udsigt over fjorden, og er det rigtige sted for dig, der vil have et hotel udover det sædvanlige.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,3
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Stavanger

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Inden du ankommer til Clarion Hotel Stavanger, er der måske nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på? Vi håber, du finder svarene her på siden.

Parkering

Hotellet ligger lige ved St. Olavs parkeringshus, som har 478 parkeringspladser. Max. pris pr. døgn er 230 NOK.

Bagageopbevaring

Vi har et lokale til opbevaring af bagage før og efter dit ophold.

WiFi

Alle vores hotelværelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Få et login i receptionen eller log på med dit Strawberry-nummer. Det kan nærmest ikke blive nemmere.

Opgradering

Det er detaljerne, som forgylder besøget og skaber minder. Forkæl dig selv eller en, du kan lide med lidt ekstra under besøget. Blomster på værelset? Frugt, vin eller chokolade? Eller en opgradering til en mere luksuriøs værelsestype? Mulighederne er mange. Kontakt os på cl.stavanger@strawberry.no eller på tlf.+47 51 50 25 00, så hjælper vi dig med forslag!

Har du glemt noget?

Bare rolig, i receptionen sælger vi både tandbørster, strømpebukser, barberskrabere, skosværte og balsam. Og er der andet, du har brug for, ligger butikkerne lige om hjørnet.

Hvad sker der i Stavanger?

Stavanger er en by med masser at byde på, og vi ved, hvor du skal finde det. Læs vores Stavanger-tips og hold dig endelig ikke tilbage med at bede os om råd, vi er her for dig.

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel Stavanger er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og booking på tlf. +47 51 50 25 00 eller via cl.stavanger@strawberry.no.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

 

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag:  08.00 - 11.00

Early Bird - enklere morgenmad fra kl. 04.30

Åbningstider restaurant og bar

The Social Bistro & Bar

Mandag - torsdag: 17:00 - midnat
Fredag - lørdag: 17:00 - 01:00

(Køkkenet lukker kl. 22 hver dag)

Espier Bar

Tirsdag - torsdag: 18:00 - midnat
Fredag: 17:00 - midnat
Lørdag: 14:00 - midnat

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.