Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norge

Se alle hoteller i Stavanger, Norge

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norge

Clarion Hotel® Stavanger er et personligt hotel med byen kultur- og udeliv lige i nærheden. Hotellet har en fantastisk udsigt over fjorden, og er det rigtige sted for dig, der vil have et hotel udover det sædvanlige.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Stavanger

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Har du lyst til at opleve endnu mere, mens du er i Stavanger? Her får du vores bedste tips fra vores lokale samarbejdspartnere.

Hvad sker der i Stavanger?

Clarion Hotel Stavanger ligger midt i byen, og du har alt, hvad du behøver, lige uden for døren. Tag ud i vores smukke natur og besøg områder som Preikestolen og Flor & Fjære, som er kendt for deres skønhed. Vores personale giver dig gerne tips om, hvad der er bedst i Stavanger lige nu.

Lufthavnsbussen

Lufthavnsbussen er det enkleste og billigste alternativ, når du skal fra lufthavnen til Stavanger centrum. Det er også det mest miljøvenlige alternativ. Bussen går direkte fra Sola Lufthavn og stopper lige uden for hotellet, hvis du blot beder chaufføren om det. Køber du en returbillet med det samme, bliver det endnu billigere. 

Kongeparken

Kongeparkens oplevelsespark kan nås på 22 minutter i bil. Her kan du lave din egen chokolade i Freia Sjokoladefabrik, køre på Norges længste bobbane på 1000 meter, hygge dig på bondegården eller være brandmand for en dag på Barnas Brannstasjon. Kongeparken har åbent hver dag fra kl. 10.00 til 18.00.

Stavanger Koncerthus

Stavanger Koncerthus åbnede tilbage i september 2012 og har flere store arrangementer hvert år. Vi lancerer en række spændende tilbud i samarbejde med Stavanger Koncerthus. Følg os på Facebook for opdateringer.

Region Stavanger

Region Stavanger finder du mange gode tips om, hvad der foregår i byen, de bedste restauranter, forslag til udflugter og meget mere.

Shopping

I det centrale Stavanger finder du flere butikker og indkøbscentre. Du finder store kæder som Mango og H&M, men også små, lokale smørhuller som Sjokoladepiken, der sælger håndlavet konfekt. Vi hjælper dig gerne med at finde vej.

SE Bio Stavanger

Se de seneste film i SF Kino Stavanger.

Rogaland Teater

Forestillinger for store og små. Se programmet her.

Folken

Studenterforeningen i Stavanger, der tilbyder flere koncerter og teaterforestillinger. Se hele Folkens program her.

Please note that these tips come from our partners and that opening times, prices and other information may vary or no longer be up to date.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.