Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes er et konferencehotel, der ligger i Stjørdal centrum. Vi ligger kun 2,5 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes og 35 minutter fra Trondheim centrum, med gode bus- og togforbindelser.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Quality Airport Hotel Værnes

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

God mad og drikke er vigtige elementer i ethvert vellykket hotelophold.

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og vi tilbyder en stor og varieret morgenmadsbuffet, så du får den bedst mulige start på dagen.

Frokost - kun ved forespørgsel

Vi vover at sige, at vi har regionens bedste frokostbuffet. På bordet finder du det meste af hvad du kan ønske dig, og lidt til. Vi ved nemlig, at frokosten kan give vores konferencegæster ekstra energi og inspiration, og dette tager vi os med i madlavningen. 

Vi tilbyder frokost alle dage undtagen søndag.

Q-Zone

Q-Zone er den sociale mødesplads på hotellet, hvor vores gæster og forbipasserende kan koble af og have det sjovt. Her kan I samles omkring vores shuffleboard for en konkurrence blandt venner, eller måske er I mere interesseret i et spil bordfodbold? Vi har begge dele! Lån puck og bold i receptionen. Q-Zone handler ikke kun om spil, for vi har også flere behageligt siddegrupper, hvor I kan sætte jer og slappe af med en kop kaffe og noget lækkert fra baren. Du kan også udfordre dine venner til at blive endnu bedre kendt med vores Fuelbox-kort, som har mere end 100 festlige spørgsmål i forskellige kategorier.

Quality Hotel Breaks

Trænger du til et ekstra skud energi i løbet af dagen? Som konferencegæst hos os har du mulighed for at få fri adgang til både popcorn og softice med forskelligt drys.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.