Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norge

Se alle hoteller i Stjørdal, Norge

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes er et konferencehotel, der ligger i Stjørdal centrum. Vi ligger kun 2,5 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes og 35 minutter fra Trondheim centrum, med gode bus- og togforbindelser.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,2
af 10
Vurdering for Quality Airport Hotel Værnes

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Quality Airport Hotel Værnes. Har du har spørgsmål vedrørende dit ophold? Vi håber, du finder svaret her.

Parkering

Du har fri parkering i Stjørdal. Nogle steder er der dog tidsbegrænsninger, hvilket er klart afmærket. Det er ikke muligt at reservere parkering på forhånd, og parkeringsalternativerne afhænger af ledig kapacitet ved ankomst. Vi har også en separat, stor parkeringsplads 150 meter fra hotellet. Spørg os i receptionen, så guider vi dig gerne i den rigtige retning.

Offentlig transport til og fra hotellet og lufthavnen

Bus nr. 70 går hvert 20. minut mellem Stjørdal og Vørnes i myldretid, og hver 30. minut ellers. Skal du til hotellet, kan du hoppe af bussen ved stoppestedet ved indkøbscenteret Torgkvartalet i Stjørdal, og ellers ved togstationen i Stjørdal. Torgkvartalet ligger ca. et minuts gåtur fra hotellet, og togstationen ligger ca. fem minutter fra hotellet. Bus nr. 310 kører mellem Værnes og Stjørdal station hver time kl. 09.00 - 12.00. Bus nr. 330 kører mellem Værnes og Stjørdal centrum kl. 09.00 - 18.00. Skal du til lufthavnen, stopper busserne på Shell-stationen lige ved Værnes. Der går også NSB-lokaltoge mellem Stjørdal station, Trondheim lufthavn Værnes og Trondheim.

Bagageopbevaring

Vi har et lokale til opbevaring af bagage før check-in og efter check-out.

WiFi

At streame favoritserien eller opdatere venner og familier om hvad du går og laver, går som en leg med vores frie adgang til wifi. Du behøver ingen adgangskode - her kan du bare surfe afsted. 

Temperatur

Vil du have det koldt og godt eller varmt og skønt - temperaturen på dit værelse kan justeres enten på termostaten på væggen eller direkte på radiatoren. Har du brug for hjælp til dette, er det bare at kontakte os i receptionen, så kan vi hjælpe dig.

Kontantfrit hotel

Quality Airport Hotel Værnes er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Har du glemt noget?

Kommet hjem og har opdaget, at noget mangler? Har du glemt noget, så bliver dette bogført og taget hånd om af os. Tag kontakt til os, så sender vi det, hvis du ønsker.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Åbningstider

Morgenmad

Mandag - Lørdag: 06:00 - 09:30
Søndag: 06:00 - 10:30

Varm mad fra 06:30.

Á la carte frokost

Kun på forespørgsel

Mandag - lørdag: 11:00 - 17:00

Á la carte middag

Mandag - søndag: 18:00 - 22:00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.