Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

  • Træningslokale og nærbillede af træningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Træningslokale med vægte, store træningsbolde og træningsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et moderne familie- og konferencehotel i Tønsberg. Med dets smukke beliggenhed og unikke arkitektur falder hotellet godt i hak med sine omgivelser.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Tønsberg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Tønsberg er ikke bare et hotel, som lægger stor vægt på konferencer. Vi vil også være lige så gode til mad og drikke.

Brasserie X og Bar X

Restaurantkonceptet Brasserie X bygger på gode, ukomplicerede og smagfulde måltider lavet fra bunden. Her mødes nordiske madtraditioner og franske brasserietraditioner med en afslappende stemning. Hotellets uformelle restaurant og bar spreder sig lækkert og bueformet over to etager med vinduer fra gulv til loft. Brasserie X og Bar X ligger skønt med panoramaudsigt over søen og bådene, der er på vej ind og ud af Tønsberg havn.

Morgenmad

Start dagen med et sundt og næringsrigt morgenmåltid, hvor vi tilbyder en række økologiske produkter.

Restaurant Lindahl og Foynstuene

Hos os på Quality Hotel Tønsberg har vi en række muligheder i forhold til både god mad og drikke, bl.a. har vi flere hyggelige restauranter. I den charmerende Restaurant Lindahl er der plads til 220 spisegæster. Dertil har hotellet Foynstuene, opkaldt efter Svend Foyn, som var en kendt hvalfanger fra Tønsberg.

Udendørspool og træningsrum 

Hotellet har en udendørspool (åben i sommersæsonen fra juni til september). I forbindelse med renoveringen introducerer vi et nyt koncept på taget, der inkluderer muligheden for at købe adgang til poolområdet. Mere information om dette tilbud vil være tilgængelig tættere på åbningsdatoen i juni.

Hold dig i form i vores træningsrum, som tilbyder et godt udvalg af fitnessudstyr. Du finder blandt andet multifunktionsmaskiner, løbebånd, crosstrainere, cykler, romaskine, smith rack, bænk og frie vægte - og du nyder samtidig en uovertruffen udsigt over kanalen! Træningsrummet ligger på 4. etage. Du kan låse dig ind med din værelsesnøgle.

Kontakt os

Hvis du har brug for mere information, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +47 33 00 41 00 eller q.tonsberg@strawberry.no.

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:00 - 09:30
Lørdag: 07:00 - 10:30
Søndag: 07:30 - 11:00

Frokost

Mandag - Lørdag: 12.00 - 14.00
Søndag: -

À la carte middag

Mandag - Lørdag: 16.00 - 22.00
Søndag:  -

Bestil bord online

Tagterassen / poolen

Mandag - søndag: 09.00 - 21.00

(Åbent mellem 1. juni - 30. september)

Brug dit nøglekort for adgang.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.