Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

  • Træningslokale og nærbillede af træningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Træningslokale med vægte, store træningsbolde og træningsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et moderne familie- og konferencehotel i Tønsberg. Med dets smukke beliggenhed og unikke arkitektur falder hotellet godt i hak med sine omgivelser.

Quality Hotel™ Tønsberg 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Tønsberg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Tønsberg er et konference- og oplevelseshotel, som forener det bedste inden for luksus og tradition i hyggelige maritime omgivelser. Hotellets personale har stor erfaring med at afholde større landsmøder, konferencer eller mindre sociale forsamlinger.
Beliggenhed

Hotellet ligger godt placeret i nærheden af restauranter og byliv og byder på en dejlig udsigt midt på bryggen i Tønsberg. Nærmeste nabo er Foynhagen, som kører et fuldspækket koncertprogram hele sommersæsonen. Her kan du altså se en række kendte artister og opleve en skøn stemning, inden du slentrer de få meter tilbage til din seng, når søvnen melder sig.

Udendørs swimmingpool og træningsrum

Quality Hotel Tønsberg er mere end bare et konferencehotel. Med et træningsrum og en udendørs swimmingpool på taget er der gode muligheder for at træne hele kroppen og nyde en forfriskende dukkert i poolen bagefter. Vi introducerer et nyt koncept, The Pool Club, på taget, som giver mulighed for at købe adgang til poolområdet.

Konference

Hotellet har en særdeles indbydende konferenceafdeling med mødelokaler i alle størrelser og en maksimal kapacitet på op til 1000 personer. Alle møde- og konferencelokaler tilbyder de nyeste tekniske løsninger, der er med til at sikre et vellykket arrangement. Oseberg Kulturhus ligger inde i hotellet med en konferencekapacitet på 1000 personer og egner sig derfor perfekt til store arrangementer såsom landsmøder, kick-offs eller produktlanceringer. Læs mere om konferencemuligheder hos os her.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro serverer gode og klassiske bistroretter med et moderne twist i en afslappet atmosfære. Her kan du nyde vores signaturretter som Moules frites og ægte italiensk pizza, der er tilberedt i stenovn. Vores restaurant og bar er smukt beliggende med panoramaudsigt over havet og bådene, der kommer ind og ud af Tønsberg havn. Læs mere om The Social Bar & Bistro her. 

Restaurant Lindahl og Foynstuene 

Den charmerende Restaurant Lindahl har plads til 220 spisende gæster. Hotellet har også Foynstuene, som er opkaldt efter Svend Foyn, en berømt hvalfanger fra Tønsberg. Lokalerne kan desuden lejes til private fester som konfirmationer, bryllupper og andre særlige arrangementer.

Kontakt

  • Ollebukta 3 3126 Tønsberg , Norge

Find vej til hotellet

Fra lufthavnen

Tog og lufthavnsbus til Tønsberg fra Torp og Gardermoen

Quality Hotel Tønsberg

Antal hotelværelser

292 værelser, 575 senge

Antal konferencelokaler

25 lokaler, plads til 1000 deltagere

Afstand til lufthavn

Torp Sandefjord Lufthavn: 30 km
Oslo Lufthavn: 150 km

Afstand til offentlig transport

5 minutter fra Tønsberg hovedbanegård

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.