Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hoteller i Tønsberg, Norge
  • Træningslokale og nærbillede af træningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Træningslokale med vægte, store træningsbolde og træningsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et moderne familie- og konferencehotel i Tønsberg. Med dets smukke beliggenhed og unikke arkitektur falder hotellet godt i hak med sine omgivelser.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Tønsberg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
849 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4
Værelser
3

Hvor var de små ting i rummet?

22. juli 2020, Heggedal, Norge, norway_peter

Selvom man havde bestilt et standardrum, så var det virkelig også standard. Det var ligesom om, at der intet ekstra var på dette hotel. Jeg ved ved heller ikke om det kan forventes. Der var ikke noget…

Selvom man havde bestilt et standardrum, så var det virkelig også standard. Det var ligesom om, at der intet ekstra var på dette hotel. Jeg ved ved heller ikke om det kan forventes. Der var ikke noget køleskab. Der var ingen vandkoger, og ingen kaffe eller te. Der var ligesom ingenting i rummet. Vi havde bare en enkelt overnatning i Tønsberg, så hotellet blev valgt pga beliggenheden. Det var så til gengæld også et kæmpe plus. Når man gik ud af hoveddøren, så var man midt i centrum (så meget som vi nu kendte til Tønsbergs centrum). Indtjek gik fint, men udtjek gik ekstrem trægt. Vi havde en regning fra aftenen før, som var blevet modtaget i receptionen, men åbenbart ikke tastet ind i systemet. Dette skulle gøres manuelt, og der var åbenbart ikke nogen god og smart måde, at gøre det hurtigt. Næste gang jeg skal have en overnatning i Tønsberg, vil jeg også tjekke de andre muligheder i byen, for jeg er noget usikker på om jeg har lyst til at komme tilbage hertil.

Svar fra ejer

29. juli 2020

Hei norway_peter, tusen takk for besøket og for din tilbakemelding. Regningen fra bar/restaurant skal gå automatisk i systemet, så hva som var skjedd i dette tilfellet er dessverre ikke godt å si. Jeg vil ta dette videre hos oss og for at vi lettere kan finne ut hvor det gikk galt er det fint om du vil sende oss utfyllende informasjon på mail til oss: q.tonsberg@choice.no. Ønsker deg en fin sensommer, og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen! :-)

Læs mere
4

Super sted og morgenmad

28. juni 2018, Danmark, steenv_13

Vi var på business rejse og boede her en nat. Det ligger lige ned til havnemiljøet i Tønsberg. Området var spækket med mennesker i det gode vejr, så vi nød hele aftenen dernede i selskab med mange lo…

Vi var på business rejse og boede her en nat. Det ligger lige ned til havnemiljøet i Tønsberg. Området var spækket med mennesker i det gode vejr, så vi nød hele aftenen dernede i selskab med mange lokale, der ikke lignede nogen der skulle på arbejde dagen efter. Værelserne er superlækre og mange af dem (inklusive mit) ligger med udsigt over havnen. Der er det der skal bruges (strygning dog ikke på værelset) og i meget god kvalitet. Morgenmaden er i meget høj standard og personalet er søde. Det trak lidt fra at vi ikke kunne ringe dem op efter checkout, da vi havde glemt at aflevere et nøglekort. Hverken hotellet eller deres samlede kundeservice tog telefonen

Svar fra ejer

29. juni 2018

Hei Steen V., Tusen takk for flott tilbakemelding i forbindelse med deres besøk hos oss, det er hyggelig å høre at dere har kost dere under oppholdet hos oss. At dere ikke fikk svar på telefonen skal selvfølgelig ikke forekomme, hva som skjedde da dere ringte vet jeg ikke men jeg skal selvfølgelig ta dette videre hos oss - slik skal det ikke være :) Ønsker dere en fin weekend, og håper på å få ønske dere velkommen igjen til oss! :)

Læs mere
4

Noget over middel..

24. oktober 2016, Væggerløse, Danmark, 414renea

Bortset fra tv-pakken og kaffen, var alt tip top.. :-) Behageligt personale, specielt ved morgenmaden, hvor man virkelig bare vil ha en god start.. :-) God atmosfære.. Desværre koster det en formue…

Bortset fra tv-pakken og kaffen, var alt tip top.. :-) Behageligt personale, specielt ved morgenmaden, hvor man virkelig bare vil ha en god start.. :-) God atmosfære.. Desværre koster det en formue at parkere i det offentlige rum omkring hotellet..

Svar fra ejer

26. oktober 2016

He 414renea, Tusen takk for fin tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss. Vi ønsker deg en flott vinter, og håper på å få ønske deg velkommen igjen! :-)

Læs mere
4

Forretningsophold

7. april 2016, Næstved, Danmark, Søren L

Godt beliggende hotel. God atmosfære og service. En del støj fra smækkede døre på gangene. Lækker morgen buffet. Ligger lige ned til Tønsberg Bryggen med en fantastisk atmosfære og mange gode spiseste…

Godt beliggende hotel. God atmosfære og service. En del støj fra smækkede døre på gangene. Lækker morgen buffet. Ligger lige ned til Tønsberg Bryggen med en fantastisk atmosfære og mange gode spisesteder. Gode p muligheder

Svar fra ejer

8. april 2016

Hei Søren L., Tusen takk for flott tilbakemelding, og for at du valgte å bo hos oss. Det er så flott å høre at du har kost deg hos oss, og vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning. Ønsker deg en flott dag! :-)

Læs mere
4

Udemærket ophold

17. marts 2016, Roskilde, Danmark, briansH7758ZB

Super god morgenmad, den bedste jeg har fået i lang tid. Ret så lille værelse, men rent og pænt. Lidt hård seng, godt fjernesyn. Rolige omgivelser, til trods for den centrale pladsering. Prøvede ikke…

Super god morgenmad, den bedste jeg har fået i lang tid. Ret så lille værelse, men rent og pænt. Lidt hård seng, godt fjernesyn. Rolige omgivelser, til trods for den centrale pladsering. Prøvede ikke restauranten til andet end morgenmad.

Svar fra ejer

18. marts 2016

Hei briansH7758ZB, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss under ditt besøk. Vi håper du tar turen innom oss igjen ved dit neste besøk i byen. Ønsker deg en riktig god påske! :-)

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.