Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel With Tromsø ,  Norge

Clarion Collection® Hotel With

Tromsø,  Norge

Velkommen til Clarion Collection Hotel With. Hotellet ligger centralt i Tromsø, ganske smukt ved kajen. Fra mange af værelserne har du en fortryllende udsigt over fjeldene og Ishavskatedralen. Morgenmad, fika og aftensmad er inkluderet hver dag!

Clarion Collection® Hotel With 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,9
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel With

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

At bo på Clarion Collection Hotel With er som at leve midt i ​​Tromsøs marinehistorie. Her bor du med en smuk udsigt over havnen, havet og Ishavskatedralen.

Beliggenhed

Clarion Collection Hotel With ligger centralt, lige ved kajen i Tromsø havn. Her kan du nyde en magisk udsigt over havnen, havet, både, fjelde og Ishavskatedralen. Lige rundt om hjørnet finder du hovedgaden med sin brede vifte af butikker, restauranter og caféer. Desuden har du ikke langt til Tromsøs største seværdigheder og attraktioner, såsom Tromsø Botaniske Have, Ishavskatedralen, svævebanen og det historisk betydningsfulde område Skansen. Her kan du læse mere om Tromsø.

Fika og aftensmad inkluderet

Hver morgen kan du spise en stor og lækker morgenmad, som selvfølgelig er inkluderet i værelsesprisen, når du bor hos os. Derudover dækker vi også op til fika hver eftermiddag, og om aftenen kan du spise middag uden at behøve at forlade hotellet. Læs mere om måltiderne under Servicetilbud.

Lobbybar

I vores lobbybaren kan du slappe af med kaffe og te, når du ønsker. Her kan du også købe et glas vin eller en kold øl, samt småretter og snacks.

Maritimt interiør

Hotellets arkitektur er inspireret af de gamle båd- og redskabshuse, der tidligere dominerede Tromsø Havn. Indretningen er præget af marinedetaljer, som for eksempel skibsklokker, skibsgulv og andre genstande, der leder tankerne hen på områdets historie som et maritimt omdrejningspunkt.

Hotellets historie

Hotellet er opkaldt efter Hans Rudolf With, en pionerkaptajn i TFDS, Troms Fylkes Dampskribsrederi. I 1867 blev han den første kaptajn om bord på dampskibet Tromsø, som dannede grundlag for byens fremtidige rutefart.

Mødelokaler

Vi tilbyder tre mødelokaler, to små og et stort. Læs mere om vores møde- og konferencefaciliteter her.

Lobbybar

I vores lobbybar ved receptionen kan du slå dig ned med en kop kaffe eller et glas vin. Her finder du også en menu med snacks og lette retter.

Relax-hjørne

Vores relax-område ligger på øverste etage med en magisk udsigt over havnen, Ishavskatedralen og svævebanen. Her har du adgang til sauna og dampbad samt relax-område, hvor du altid kan finde noget lækkert at drikke.

Spa

Ved siden af ​​Clarion Collection Hotel With, blot 50 meter væk, ligger et fuldudstyret kursted for dig, der har brug for ekstra afslapning. Her får du som gæst på hotellet 10% rabat.

Kontakt

  • Sjøgata 35 -37 9291 Tromsø , Norge

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Med bus

Bus til stoppestedet Stakkevollan

Fra Tromsø Lufthavn, Langnes

Shuttlebussen stopper 200 meter fra hotellet.

Med taxi

Vi anbefaler Tromsø Taxi, ring på tlf. +47 03011.

Om Clarion Collection Hotel With

Antal hotelværelser

76 værelser, 145 senge

Antal mødelokaler

3 lokaler, max. kapacitet 50 personer

Afstand til lufthavn

Tromsø Lufthavn, Langnes: 5 km, ca. 15 minutter i bil

Afstand til busstoppested

Stoppested Stakkevollan: 15 minutter til fods

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.