Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel With Tromsø ,  Norge

Se alle hoteller i Tromsø, Norge

Clarion Collection® Hotel With

Tromsø,  Norge

Velkommen til Clarion Collection Hotel With. Hotellet ligger centralt i Tromsø, ganske smukt ved kajen. Fra mange af værelserne har du en fortryllende udsigt over fjeldene og Ishavskatedralen. Morgenmad, fika og aftensmad er inkluderet hver dag!

Clarion Collection® Hotel With 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,3
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel With

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4,5
2139 anmeldelser
4,5
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4,5
Værelser
4

Ganske fint hotel

9. oktober 2023, Fuglebjerg, Danmark, robertpT7695AI

Har lige boet på hotellet i 5 overnatninger. Udmærkede værelser og senge. Alsidig morgenmad som vi synes var ganske udmærket. Fint med lidt kage midt på eftermiddagen. Aftensmad var rigelig varieret…

Har lige boet på hotellet i 5 overnatninger. Udmærkede værelser og senge. Alsidig morgenmad som vi synes var ganske udmærket. Fint med lidt kage midt på eftermiddagen. Aftensmad var rigelig varieret under vores ophold. Stille og roligt uden en masse larm. Kan nemt anbefale hotellet til andre.
Læs mere
5

Fantastisk

12. juni 2018, Kolding, Danmark, Jette P

Fantastisk hotel med overraskelser. Værelset var pænt og rent med et dejligt badeværelse. De store overraskelser var, at der om eftermiddagen var kaffe og mulighed for at bage sine egne vafler og om a…

Fantastisk hotel med overraskelser. Værelset var pænt og rent med et dejligt badeværelse. De store overraskelser var, at der om eftermiddagen var kaffe og mulighed for at bage sine egne vafler og om aftenen var der tomatsuppe, salater, kød, brød og nogle drikkevarer med i prisen. Det vidste vi ikke på forhånd. Dejlig beliggenhed midt i byen ved havnen. Kort afstand til kæmpe parkeringsanlæg inde i fjeldet.
Læs mere
5

Charmerende hotel

14. april 2018, Copenhagen, AM_Copenhagen1

Det er koldt i Tromsø i det arktiske i marts, men ved kajen i downtown Tromsø på Clarion Colelction Hotel With er atmosfæren varm, venlig og afslappet. Jeg havde bestilt et enkeltværelse men købte en…

Det er koldt i Tromsø i det arktiske i marts, men ved kajen i downtown Tromsø på Clarion Colelction Hotel With er atmosfæren varm, venlig og afslappet. Jeg havde bestilt et enkeltværelse men købte en opgradering til et dobbeltværelse med en betagende udsigt ud over havnen og til Ishavskatedralen, og det viste sig at være et godt køb. Hotellet er indrettet i en hyggelig maritim stil, personalet er venligt og meget imødekommende. Beliggenheden er fin, der er kun et par hundrede meter fra lufthavnsbussens stoppested til hotellet. Der var rent overalt og morgenbuffet, Afternoon Sweets og aftenbuffet var inkluderet i værelsesprisen. Specielt Afternoon Sweets var et hit - det var skønt at tanke op med hjemmebagte vafler med flødeskum, myseost og syltetøj, inden jeg tog ud på kolde aftenture. Værelset havde en dejlig seng og dyne og en el-kedel til te og kaffe. Det ville have været rart med gulvvarme i badeværelset, et badekar, et lille køleskab på værelset og måske en pejs i loungen, men alt-i-alt var det rigtigt godt til prisen. Næste gang jeg rejser til Tromsø, vil jeg vælge Hotel With igen pga den charmerende atmosfære og beliggenheden.
Læs mere
5

Kvalitets hotel - helt i top

6. november 2017, Ålsgårde, Danmark, fetter68

Super lækkert hotel med udsigt over vand på 2 sider. Et utroligt smukt lys over havnen den 3.oktober 2017. Fantastisk beliggenhed midt 8 byen. Morgenmad i verdensklasse og meget internationalt. Rent o…

Super lækkert hotel med udsigt over vand på 2 sider. Et utroligt smukt lys over havnen den 3.oktober 2017. Fantastisk beliggenhed midt 8 byen. Morgenmad i verdensklasse og meget internationalt. Rent og pænt og megetfin service. Kan absolut anbefales.

Svar fra ejer

14. november 2017

Bästa Skomenuen, "Helt i top" - vilket fantastiskt betyg! Stort tack för din underbara review - det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din vistelse! Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen tillbaka till oss snart igen! Varma Hälsningar, Josefine Gudmundson Management Trainee Clarion Collection Hotel With

Læs mere
5

3 overnatninger

19. oktober 2017, Tromsø, Norge, 441helenej

God beliggenhed. Smilende og hjælpsomt personale. Rent og gode værelser. God varieret morgenmad. Gode supper. Er økologisk bevidst og tænkt på diverse allergier. Social bevidst iforhold til traffickin…

God beliggenhed. Smilende og hjælpsomt personale. Rent og gode værelser. God varieret morgenmad. Gode supper. Er økologisk bevidst og tænkt på diverse allergier. Social bevidst iforhold til trafficking.

Svar fra ejer

19. oktober 2017

Bästa 441helenej, Tusen tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din vistelse hos oss! Det glädjer oss mycket att se att du trivdes gott, fick fin service, rent rum och god mat! Underbart att se att du uppmärksammar vårt arbete för en bättre värld, det är otroligt viktigt för oss! Vi hoppas att du kommer tillbaka till oss igen, du är hjärtligt välkommen! Varma Hälsningar, Josefine Gudmundson Management Trainee Clarion Collection Hotel With

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.