Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsø ,  Norge

Se alle hoteller i Tromsø, Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsø,  Norge

Med central beliggenhed i Tromsø giver Comfort Hotel Xpress dig et helt nyt hotelalternativ. Tænk smart, effektivt og på, hvad du mest har brug for. Vi kender Tromsø og viser dig vejen til de bedste restauranter og oplevelser.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,2
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Er der noget særligt, du gerne vil vide om Comfort Hotel Xpress Tromsø? Måske finder du svaret her på siden. Ellers er du velkommen til at kontakte os via telefon eller via e-mail.

Xpress-morgenmad

Folk er forskellige. Nogle vil have morgenmad på sengen, andre take away, og så er der dem, der slet ikke spiser morgenmad. På Comfort Hotel Xpress finder du ikke en morgenmadsspisesal i ordets egentlige forstand. I stedet sælger vi frugt, yoghurt, snacks og drikkevarer i lobbybaren, så du selv kan bestemme, hvordan du vil have din morgenmad.

Frit tilgængeligt WiFi

Når du bor på Comfort Hotel Xpress, har du fri adgang til vores trådløse netværk.

Selvbetjening ved check-in

Hvis du foretrækker maskiner frem for mennesker, kan du foretage dit check-in på vores maskiner i lobbyen eller via din telefon.

Rengøring og nye håndklæder

Vi tænker på din tegnebog og på miljøet. Under dit ophold gøres værelset rent hver fjerde dag, hvor vi også bytter håndklæderne. Vil du have en ekstra rengøring, kan vi løse det mod en afgift på 100 DKK pr. gang, og har I brug for nye håndklæder, så løser personalet også det for 30 DKK pr. sæt.

Butik

I vores butik i lobbyen kan du købe hurtig og simpel mad. Vi sælger frugt, yoghurt, snacks og drikkevarer, herunder øl og vin.

Tidlig check-in og sen check-out

Blev det lidt sent lørdag aften? Du behøver ikke at stresse, for hos os har du mulighed for at beholde dit værelse helt frem til kl. 18.00 på søndage, uden at det koster ekstra. Du skal blot give os besked i receptionen, så vi ved, at du siger ja tak til denne service.

Kontantfrit hotel

Comfort Hotel Xpress Tromsø er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Lazy Sunday – Om søndagen kan du beholde værelset frem til kl. 18.00.

Lobbyshop

Mandag: døgnet rundt
Tirsdag: døgnet rundt
Onsdag: døgnet rundt
Torsdag: døgnet rundt
Fredag: døgnet rundt
Lørdag: døgnet rundt
Søndag: døgnet rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.