Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav Trondheim ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Olav er et flot hotel som bærer præg af alle musikerne, der har boet her. Hotellet ligger i samme bygning som Olavshallen. Hver dag er fika og aftensmad inkluderet i værelsesprisen.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,5
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

På Clarion Collection Hotel Grand Olav er du omgivet af Trondheims varierede og spændende kulturliv, der venter lige uden for hotellets dør. Hotellet er velegnet til private rejser såvel som rejser i arbejdsregi. Morgenmad, fika og aftensmad er inkluderet hver dag.

Koncertsalen Olavshallen i samme hus

At bo hos os er som at leve midt i Trondheims kulturelle scene. Her bor du i et trendy miljø, der er præget af de mange musikere, der gennem årene har opholdt sig på hotellet. Den centrale beliggenhed i forhold til koncertsalen Olavshallen har bevirket, at hotellet har fået tilnavnet "backstage". Du kan faktisk gå lige fra et arrangement i Olavshallen til dit hotelværelse, uden at forlade bygningen. Skønt hvis det regner! Rundt om hjørnet finder du butikker, restauranter og caféer. Desuden har du Trondheims største attraktioner, såsom Trondheims Kunstmuseum, Nidarosdomen, Munkholmen og Rockheim inden for behagelig rækkevidde. Her kan du læse mere om Trondheim.

Cash free

Clarion Collection Hotel Grand Olav gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Mødelokaler

Opstillingen af vores mødelokaler kan ske på flere forskellige måder, og lokalerne er udstyret med teknisk standardudstyr - læs mere om vores mødelokaler her.

Fika og aftensmad inkluderet

Hver morgen kan du nyde en lækker morgenmad hos os, som selvfølgelig er inkluderet i værelsesprisen. Fika, en sød snack om eftermiddagen, indgår også. Derudover kan du spise aftensmad hos os hver aften, uden ekstra omkostninger. Læs mere under servicetilbud. Vi kan også tilbyde dig en lobbybar, hvor du kan slappe af og hygge dig med forfriskende drinks og snacks.

At lave i Trondheim

Hotellet ligger godt placeret i forhold til Bakklandet, hvor du kan gå på jagt blandt historiske butikker, restauranter og caféer. Trondheims seværdigheder, såsom Trondheims kunstmuseum, Nidarosdomen og Munkholmen, ligger i nærheden.

Hotellets historie

Vores hotel åbnede i 1989, og som nabo til Trondheims kulturhus, Olavshallen, er hotellet blevet et populært overnatningssted for musikere og andre kunstnere.

Kontakt

  • Kjøpmannsgata 48 7010 Trondheim , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Trondheim hovedbanegård, 5 minutter til fods

Med tog

Trondheim hovedbanegård, 5 minutter til fods

Fra lufthavnen

Lufthavnsbus fra Værnes Lufthavn

Med taxi

Vi anbefaler Trøndertaxi, tlf. +47 07373
eller Norges Taxi på tlf. +47 08000

Om Clarion Collection Hotel Grand Olav

Antal hotelværelser

106 værelser, 184 sengepladser

Antal mødelokaler

2 lokaler, fra 2 til 20 personer

Afstand til lufthavn

Værnes Lufthavn: 30 km, ca. 30 minutter

Afstand til offentlig transport

Trondheim hovedbanegård: 450 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.