Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav Trondheim ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Olav er et flot hotel som bærer præg af alle musikerne, der har boet her. Hotellet ligger i samme bygning som Olavshallen. Hver dag er fika og aftensmad inkluderet i værelsesprisen.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

På Clarion Collection Hotel Grand Olav er du omgivet af Trondheims varierede og spændende kulturliv, der venter lige uden for hotellets dør. Hotellet er velegnet til private rejser såvel som rejser i arbejdsregi. Morgenmad, fika og aftensmad er inkluderet hver dag.

Koncertsalen Olavshallen i samme hus

At bo hos os er som at leve midt i Trondheims kulturelle scene. Her bor du i et trendy miljø, der er præget af de mange musikere, der gennem årene har opholdt sig på hotellet. Den centrale beliggenhed i forhold til koncertsalen Olavshallen har bevirket, at hotellet har fået tilnavnet "backstage". Du kan faktisk gå lige fra et arrangement i Olavshallen til dit hotelværelse, uden at forlade bygningen. Skønt hvis det regner! Rundt om hjørnet finder du butikker, restauranter og caféer. Desuden har du Trondheims største attraktioner, såsom Trondheims Kunstmuseum, Nidarosdomen, Munkholmen og Rockheim inden for behagelig rækkevidde. Her kan du læse mere om Trondheim.

Cash free

Clarion Collection Hotel Grand Olav gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Mødelokaler

Hotellet har to mødelokaler med plads til 35 personer. Læs mere om vores mødelokaler her.

Fika og aftensmad inkluderet

Morgenmad er selvfølgelig inkluderet i prisen, og det er også aftensmad hver aften. Hvis du f.eks. ønsker at få stillet sulten om eftermiddagen, serverer vi også fika med både frugt og pandekager fra kl. 15.00 til 18.00. Læs mere om vores måltider og serveringstidspunkter her. Vi kan også tilbyde dig en lobbybar, hvor du kan slappe af og hygge dig med forfriskende drinks og småretter.

At lave i Trondheim

Hotellet ligger godt placeret i forhold til Bakklandet, hvor du kan gå på jagt blandt historiske butikker, restauranter og caféer. Trondheims seværdigheder, såsom Trondheims kunstmuseum, Nidarosdomen og Munkholmen, ligger i nærheden.

Hotellets historie

Vores hotel åbnede i 1989, og som nabo til Trondheims kulturhus, Olavshallen, er hotellet blevet et populært overnatningssted for musikere og andre kunstnere. Her har lokale helte som Mia Gundersen, Postgirobygget og Åge Alexandersen boet sammen med internationale musikere som Pavarotti.

Kontakt

  • Kjøpmannsgata 48 7010 Trondheim , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Trondheim hovedbanegård, 5 minutter til fods

Med tog

Trondheim hovedbanegård, 5 minutter til fods

Fra lufthavnen

Lufthavnsbus fra Værnes Lufthavn

Med taxi

Vi anbefaler Trøndertaxi, tlf. +47 07373
eller Norges Taxi på tlf. +47 08000

Kommer du med bil

Der er parkeringskælder i hotellets kælderetage med direkte adgang til hotellet via elevator. Indkørslen er mellem Fjordgatan 1 og Fjordgata 3. Ved indkørsel bliver nummerpladen automatisk registreret, og man betaler ved afrejse for den faktisk forbrug. For at betale parkeringen registrerer du dug på www.autopay.io. Priser: 18 NOK pr. påbegyndt halve time, 220 NOK pr. døgn.

Om Clarion Collection Hotel Grand Olav

Antal hotelværelser

106 værelser, 184 sengepladser

Antal mødelokaler

2 lokaler, fra 10 til 35 personer

Afstand til lufthavn

Værnes Lufthavn: 30 km, ca. 30 minutter

Afstand til offentlig transport

Trondheim hovedbanegård: 450 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.