Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav Trondheim ,  Norge

Se alle hoteller i Trondheim, Norge

Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Olav er et flot hotel som bærer præg af alle musikerne, der har boet her. Hotellet ligger i samme bygning som Olavshallen. Hver dag er fika og aftensmad inkluderet i værelsesprisen.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi ønsker dig hjertelig velkommen til Clarion Collection Hotel Grand Olav. Her har vi samlet svarene på de oftest stillede spørgsmål fra vores gæster. Skulle du have andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Parkering

Under hotellet finder du en offentlig parkeringskælder kaldet Olavskvartalet P-hus. Her kan du parkere, hvis der er ledig kapacitet, og der er direkte adgang til hotellet via en elevator. Indgangen til parkeringshuset er mellem Fjordgata 1 og Fjordgata 3. Det er ikke muligt at forudbestille pladser, og al betaling sker direkte til parkeringskælderen. Andre parkeringshuse i nærheden er Trondheim S P-hus og Ola Brun Parkeringshus.

Kontantfrit hotel

Clarion Collection Hotel Grand Olav er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Opgradering

Skulle du få lyst til lidt ekstra plads på dit værelse, har vi fordelagtige opgraderingsmuligheder. Vi opkræver her et lille gebyr. Tag en snak med os i receptionen og hør nærmere om dine forskellige muligheder.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out. Opbevaringsrummet er forsynet med en elektronisk lås, der styres fra receptionen.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Kom forbi receptionen for at få login-informationen.

Sen check-out

Hvis vi har ledige pladser, kan du gøre brug af vores service sen check-out. Kontakt receptionen for mere information om denne service.

Glemte sager

Vi gemmer glemte sager, så tag gerne kontakt til vores reception, hvis du mangler noget.

Ferielukket

i holder lukket i visse ferieperioder. Kontakt os gerne for mere information.

Kontakt os

Vil du vide mere, så kontakt os gerne via cc.grand.olav@strawberry.no eller på tlf. +47 73 80 80 80. 

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 16.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 10:30

Fika

Mandag - søndag: 15.00 - 17.00

Aftensmad

Mandag - Søndag: 18.00 - 20.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.