Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav Trondheim ,  Norge

Se alle hoteller i Trondheim, Norge

Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Olav er et flot hotel som bærer præg af alle musikerne, der har boet her. Hotellet ligger i samme bygning som Olavshallen. Hver dag er fika og aftensmad inkluderet i værelsesprisen.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,1
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
654 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4
Værelser
4

“Backstage”

10. juli 2021, Århus, Danmark, BKC2013

Hotellet deler bygning med et koncerthus. Det ligger centralt. Bilen parkeres i et offentlig parkeringshus ca. 5 minutters gang fra hotellet. Der er eftermiddagskage og aftensmad med i prisen. Vi var…

Hotellet deler bygning med et koncerthus. Det ligger centralt. Bilen parkeres i et offentlig parkeringshus ca. 5 minutters gang fra hotellet. Der er eftermiddagskage og aftensmad med i prisen. Vi var der blot en enkelt overnatning. Trondheim er en dejlig by, ville gerne have blevet lidt længere.
Læs mere
5

Førstevalget i Trondheim

10. februar 2014, Aalborg, Denmark, Ellen S

Dette hotel er absolut mit førstevalg i Trondheim. Altid hyggelig velkomst i receptionen, flotte rene værelser med mulighed for en arbejdsplads hvis dette trænges. Flot aftenbuffet hvis man vil spise…

Dette hotel er absolut mit førstevalg i Trondheim. Altid hyggelig velkomst i receptionen, flotte rene værelser med mulighed for en arbejdsplads hvis dette trænges. Flot aftenbuffet hvis man vil spise på hotellet, og centralt beliggende til de aftener man skal ud. Altid den ekstra lille service som gør at man føler sig næsten som hjemme. Anbefaling værd 😀

Svar fra ejer

24. marts 2014

Takk for besøket og velkommen tilbake til oss

Læs mere
5

Dra hit for en god serviceopplevelse

6. juli 2024, Oslo, Norge, QExcellent

Det ble en strålende opplevelse Rommet,en juniorsuiter, var innbydende og komfortabelt, med en 70 tals stil som likevel føltes moderne og hjemmekoselig. Rent og greit velholdt, med mange gode fasilite…

Det ble en strålende opplevelse Rommet,en juniorsuiter, var innbydende og komfortabelt, med en 70 tals stil som likevel føltes moderne og hjemmekoselig. Rent og greit velholdt, med mange gode fasiliteter og en fantastisk utsikt over fjorden og elven. Det ble en perfekt base for besøket i Trondheim. Personalet fortjener spesiell omtale. De var utrolig vennlige og imøtekommende, alltid klare til å hjelpe med et smil. Deres omsorg og service gjorde oppholdet ekstra behagelig og personlig. Dette er første gang vi er blitt spurt om navnet på begge som bodde på rommet. Dette er tydeligvis en regel ift brannvern men vi er aldri spurt om dette tidligere. Vi føler oss godt ivaretatt. Hotellets kjøkken var også en glede. De enkle, men velsmakende rettene som tilbys inklusivt var kjempe bra. Frokost, fika og kveldsmat ble servert med en bra kvalitet og service. Alt i alt er Clarion Collection Hotel Grand Olav et utmerket valg dersom du ønsker å besøke Trondheim. Fra romkomfort til vennlighet og deilig mat, overgikk hotellet våre forventninger. Vi kommer gjerne tilbake!
Læs mere
3

Greit hotel i Trondheim by.

30. april 2024, Baerum Municipality, Norge, janmh2014

Greit hotel med sentral beliggenhet i Trondheim by. Var heldig med rom som var lyst og med utsikt i 5 etg. (Kollegaer som bodde 2 og 3 etg hadde ingen hyggelig utsikt.)anbefaler derfor litt å bo litt…

Greit hotel med sentral beliggenhet i Trondheim by. Var heldig med rom som var lyst og med utsikt i 5 etg. (Kollegaer som bodde 2 og 3 etg hadde ingen hyggelig utsikt.)anbefaler derfor litt å bo litt opp i etasjene. Frokost er ok, men relativt kjedelig med tanke på utvalg av brød og tilbehør. Her hadde jeg forventet mer i forhold til pris. Men det som er positivt er at det er fritt frem for vaffel m/ små kaker på ettermiddag mellom -15-17., samt en enkel middag mellom kl 18-20. litt enkel mat buffe men kan trolig forsvare en litt høyere rompris?? Meget hyggelig og service innstilt betjening. Alt i alt helt ok.
Læs mere
2

Første og siste gang!

13. marts 2024, , Tage P

La meg starte med det positive: innsjekken og nyoppusset bad! Rommet var ett av de mest slitte jeg har bodd på de siste årene. Tekstilene i møbler, sengekapper og stolen var rett ut ubehagelig. Når d…

La meg starte med det positive: innsjekken og nyoppusset bad! Rommet var ett av de mest slitte jeg har bodd på de siste årene. Tekstilene i møbler, sengekapper og stolen var rett ut ubehagelig. Når du vil unngå berøring er det ikke trivelig. Ikke vindu som kunne åpnes og svært dårlig ventilasjon. Flere lamper var ødelagt. Frokosten skuffet. Tørt brød og stekte egg og eggerøre som var så tørt at det ikke fristet. Også her var det slitte møbler som ikke inviterte til en god frokoststund. Med denne beliggenheten er potensialet stort! Til den prisen var dette langt under forventning.
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.