Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel Trondheim er et af Skandinaviens største kongreshoteller med 400 værelser og 18 mødelokaler. Nyd det moderne design, de spændende madkoncepter samt en levende atmosfære og en magisk fjordudsigt.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Oplev Clarion Hotel Trondheim på Brattøra, det nye og pulserende byområde, som er blevet et af Trondheims vigtigste knudepunkter. Kombinationen af by og fjord føles helt unik, og her er du i nærheden af det meste. 

Hotelkonceptet

En lille del af byen - et helt hav af muligheder. Med Trondheims mest rå beliggenhed lige ved havnen får du som gæst hos os et skønt afbræk fra hverdagen. Gå rundt midt i bymidten, eller træk dig tilbage og nyd friske åndedrag langs fjordpromenaden. På Clarion Hotel Trondheim går vi op i kvalitet, og vi elsker at overraske vores gæster. 

Cash free

Clarion Hotel Trondheim gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

City vibes

Lige i nærheden af hotellet finder du en række restauranter, butikker og indkøbscentre, unikke museer, spektakulære kunstværk, badeanlæg og innovative kontorbygninger. Her kan du læse mere om Trondheim.

The Rooftop

Velkommen til vores restaurant og bar på 9. etage, vi byder på en fantastisk udsigt til havet, himlen og horisonten. Den kan nydes både indendørs eller fra vores spektakulære terrasse! Restauranten har en spændende menu baseret på råvarer fra regionen. Menuen varierer efter, hvad der er i sæson - med inspiration fra det nordiske køkken. Her kan du vælge mellem à la carte eller 4- og 6-retters menuer med en eksklusiv drikkevarepakke til en unik oplevelse.

Møde og konference

Hotellet åbner i 2012 og byder på anderkendt kunst, skandinavisk interiør og innovativ arkitektur. Med sine 400 værelser, 19 mødelokaler, konferenceområde på 3000 kvadratmeter og 320 parkeringspladser, er dette det ideelle sted for kulturarrangement, møder, konferencer, seminarer og private arrangementer. 

Hoff Panorama

Tidsløs elegance danner rammen for ethvert møde på Clarion Hotel Trondheim, og på niende etage ligger vores store stolthed; Hoff Panorama. Nyd en spektakulær udsigt over Trondheimsfjorden, mens du udtænker brilliante idéer. Dette er et mødelokale og selskabslokale med plads til 20 personer, og passer perfekt til dåb, mindre bryllupper, konfirmationer, eller andre festlige begivenheder. Vi har mulighederne, du sætter rammerne. 

Træning

Henvend dig gerne i receptionen for mere information. Her kan du også få et kort med løbestier, som alle starter ved hotellet. Stierne er på 3 km, 5 km og 10 km. 

Bad og svømning

Vores gæster har rabatteret indgang til Pirbadet, et badeanlæg for både store og små. Und dig selv et besøg i wellnesbassinet, udendørspoolen og badstuen!

Kontakt

  • Brattørkaia 1, Trondheim 7010 Trondheim , Norge

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Trondheim Centralstation. Gangbro fra stationen til Brattøra.

Med bus

Bus 71 eller 25 til Pirbadet

Med taxi

Vi anbefaler Norges Taxi, ring på tlf. +47 08000.

Om Clarion Hotel Trondheim

Antal hotelværelser

400 hotelværelser, mere end 800 sengepladser

Antal konferenslokaler

19 lokaler, kapacitet til 1800 personer

Afstand til lufthavn

Værnes Lufthavn, Trondheim: Ca. 32 km
Med lufthavnsbus: Ca. 40-45 minutter
Med bil: Ca. 30 minutter

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.