Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel Trondheim er et af Skandinaviens største kongreshoteller med 400 værelser og 18 mødelokaler. Nyd det moderne design, de spændende madkoncepter samt en levende atmosfære og en magisk fjordudsigt.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Trondheim

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2026

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2026.

  • Folkemængde som tager billeder ved et event på Clarion Hotel & Congress Trondheim
  • Stort konferencelokale med store lamper og store skærme ved Clarion Hotel & Congress Trondheim

På Clarion Hotel & Congress Trondheim finder du lokaler til både store og små arrangementer og events. Moderne design, et spændende madkoncept, en levende atmosfære og magisk udsigt følger med i købet, når du arrangerer dit event hos os.

Cosmos

Vores kongressal Cosmos er 1400 m2 stor, har 8 meter til loftet og har plads til 2000 personer. Lokalet er et spændende alternativ til de større arrangementer såsom kongresser, udstillinger, messer eller lanceringer. Via mobile scener, barer og skillevægge kan lokalet tilpasses efter behov.

Space

Lige uden for Cosmos ligger Space, vores 1030 m2 store udstillings- og socialiseringslokale. Her dækkes der op til det store kaffebord under jeres konference. Lokalet har dejlige siddegrupper med designmøbler, som der kan flyttes rundt på efter behov. Har kan man med fordel arrangere messer. Der er plads til ca. 50 udstillinger.

Skybar & Astrum Grill & Raw Bar

Højest oppe i hotellet ligger vores restaurant, Astrum Grill & Raw Bar og Skybar. Her kan du arrangere middage og socialisering med en fantastisk udsigt over Trondheim, fjorden og Fosenbergen. De små og store siddegrupper sørger for en unik og afslappet stemning, både inde og ude. Astrum Grill & Raw Bar er en af de mest spektakulære steder at arrangere konfirmationer, bryllupper, fester og events af alle slags.

Personlig service

Vores dygtige personale hjælper dig med at planlægge og gennemføre det perfekte event med alt fra mad og drikke til dekorationer og underholdning.

Kapacitet

Her får du en oversigt over vores eventlokaler og deres max. kapacitet.

Cosmos

Runde borde: 990 personer
Langborde: 1200 personer
Mingel: 2000 personer

Space

Udstikkere: 50 stk.
Mingel: 1500 personer

Living Room

Mingel: 300 personer

Skybaren/Astrum Grill & Raw Bar

Bar og mingel: 200 personer
Middagsgæster: 76 personer

Book en event

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for mere information eller har forespørgsler. Du kan ringe på tlf. +47 73 92 55 11 eller via groups.cl.trondheim@strawberry.no.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.