Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et trendy cityhotel, der ligger centralt i Trondheim. Mange af byens kulturtilbud ligger i gåafstand og du bor i et spændende miljø. Perfekt til en storbyferie, et weekendophold eller et forretningsophold.

Comfort Hotel® Park 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,3
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Park

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Her på Comfort Hotel Park er vi stolte over at være fleksible. Vi har kun to mødelokaler, så der er ingen fare for, at dine konferencedeltagere ”forsvinder i mængden”. Vi lover at passe rigtig godt på jer.

To mødelokaler med alt det, du behøver

Vores to konferencelokaler kan rumme op til 70 personer, og begge lokaler er udstyret med al den nyeste teknologi. Du får kort sagt alt det det, du har brug for til et møde eller en konference, såsom projektor, whiteboard, blokke, kuglepenne og trådløst netværk for blot at nævne nogle enkelte eksempler.

Mad og drikke

Vi arrangerer selvfølgelig mad og drikke til din konference. Al vores mad er hjemmelavet, og har du specifikke ønsker til maden, ordner vi selvfølgelig dette med et stort smil på læben.

Vi er her for dig

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at planlægge et møde eller en konference, og vi hjælper dig med alt fra dagskonferencer og bestyrelsesmøder til undervisning og jobsamtaler.

Kapacitet

Nedenfor følger en oversigt over vores konferencelokaler og deres max. kapacitet.

Berlinerpoplene

50 personer i klasseværelsesopstilling
70 personer i teateropstilling

Eremittkrepsene

30 personer i klasseværelsesopstilling
50 personer i teateropstilling

Book konference

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og booking af din konference på telefon +47 73 83 39 00 eller via e-mailadressen kristin.nilsen@strawberry.no.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.