Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Augustin Trondheim ,  Norge

Se alle hoteller i Trondheim, Norge

Quality Hotel™ Augustin

Trondheim,  Norge

Quality Hotel Augustin har en rig historie, der går helt tilbage til 1915. Hotellet ligger centralt i Trondheim og tilbyder med sine 136 værelser plus egen konferenceafdeling de perfekte rammer til events, og andre selskaber.

Quality Hotel™ Augustin 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Augustin

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

3,5
562 anmeldelser
3,5
Værdi
3,5
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4
Service
4
Renlighed
3,5
Værelser
2

Varmt og slidt.

3. august 2023, , DorsumLinguae

Varmt og slidt hotelværelse. Man kunne låne en forholdsvis ineffektiv ventilator, men denne gjorde ikke søvnen bedre. Syntetiske hovedpuder der reflekterer og konserverer varmen gjorde det umuligt at…

Varmt og slidt hotelværelse. Man kunne låne en forholdsvis ineffektiv ventilator, men denne gjorde ikke søvnen bedre. Syntetiske hovedpuder der reflekterer og konserverer varmen gjorde det umuligt at falde i søvn. Selv badeværelset var uudholdeligt varmt. Morgenmaden var god, men også her var det varmt. Måtte bede receptionen om at sænke temperaturen, men dette hjalp kun ganske lidt.

Svar fra ejer

7. august 2023

Hei, Tusen takk for at du deler din opplevelse, og vi er veldig lei oss for at oppholdet ble for varmt. Det er få dager i året at Trondheim viser seg fra sin varmeste side, og vi skulle hatt behov for aircondition. Akkurat i sommer har vi hatt noen slike varme dager. Heldigvis har vi nå besluttet at vi skal bytte ventilasjonssystem, og håper det vil hjelpe for fremtidige opphold. Dessverre gir det deg ikke søvnen tilbake, men kan by på bedre opphold så snart det er på plass. Ha en strålende dag, og igjen tusen takk for at du deler!

Læs mere
3

Godt hotel til prisen

9. september 2016, Sande, Norge, nicolajn722

Dette hotel har alt hvad man forventer til prisen. Jeg fik værelset til billige penge, og fik et enkelt værelse som ikke var ret stort men var udstyret med TV skrivebord og et ret stor badeværelse tag…

Dette hotel har alt hvad man forventer til prisen. Jeg fik værelset til billige penge, og fik et enkelt værelse som ikke var ret stort men var udstyret med TV skrivebord og et ret stor badeværelse taget værelsets størrelse i beretning. Alt var ok rent og pænt. Min kollega skiftede værelse da han havde et værelse ud til en gård med hotellets ventilations anlægget og dette lammede en del om natten.
Læs mere
4

Rigtig fint hotel

25. marts 2016, København, Danmark, Eva-Lotta S

Meget professionel og hurtig indtjekning. Søde og venlige folk i receptionen. Stor og varieret morgenmadsbuffet med et meget fint udvalg. Fint, rent og godt værelse. Vi tilbragte 4 dage og var meget…

Meget professionel og hurtig indtjekning. Søde og venlige folk i receptionen. Stor og varieret morgenmadsbuffet med et meget fint udvalg. Fint, rent og godt værelse. Vi tilbragte 4 dage og var meget tilfredse med vores ophold. Fin service!

Svar fra ejer

27. marts 2016

Hei evasteen, Tusen hjertelig takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi er glad for at dere er fornøyde med 4 dagers oppholdet her på Quality Hotel Augustin. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake og en god påske!

Læs mere
3

God beliggenhed, men slidt hotel

17. juni 2015, Dronninglund, Danmark, Rasmus S

Beliggenheden er absolut det bedste ved hotellet. Jeg fik dog ikke prøvet deres morgenmad - kan jo også være denne er god:-) Fik anvist værelse om ikke var klargjort først. Derefter værelse hvor vind…

Beliggenheden er absolut det bedste ved hotellet. Jeg fik dog ikke prøvet deres morgenmad - kan jo også være denne er god:-) Fik anvist værelse om ikke var klargjort først. Derefter værelse hvor vinduerne stod åbne (og der var kun 7 grader). Desuden har de nok norges langsomste elevator:-)

Svar fra ejer

22. juli 2015

Hei Rasmus, takk for at de tok dem tid til å skrive en anmeldelse på TripAdvisor. Jeg ser at vi kunne gjort en bedre jobb i forhold til opphold, og beklager at du ikke fikk en bedre opplevelse av oss. Jeg håper dog at du velger å bo hos oss igjen neste gang du er i Trondheim slik at vi kan få anledning til å gi deg et bedre inntrykk. Med vennlig hilsen Eivind Quality Hotel Augustin

Læs mere
5

Hjerte og varme

27. april 2015, Fredericia, Denmark, Kurt J

Standard kan ikke måles i udstyr - den skal måles på service og hjertevarme af de som driver stedet - Augustin har netop det - som at komme hjem - hver gang ! At hotellet så også ligger i centrum, og…

Standard kan ikke måles i udstyr - den skal måles på service og hjertevarme af de som driver stedet - Augustin har netop det - som at komme hjem - hver gang ! At hotellet så også ligger i centrum, og at sommer i Trondheim er en oplevelse i sig selv - det gør bestemt opholdet til en top oplevelse ;-)

Svar fra ejer

30. april 2015

Hei Fredericia, Mange takk for at du deler din oppfatning av hotellet med andre reisende via TripAdvisor! Etter 100 år med hotelldrift vil vi aldri bli ny, moderne eller helt uten arr, men nettopp dette tvinger oss på å være god til så mye annet. Med vennlig hilsen Eivind Quality Hotel Augustin

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.