Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Prinsen Trondheim ,  Norge

Se alle hoteller i Trondheim, Norge

Quality Hotel™ Prinsen

Trondheim,  Norge

Velkommen til Quality Hotel™ Prinsen! Hotellet ligger i hjertet af Trondheim centrum, og er vores nye storstue. Hotellet har en stor nyrenoveret konferenceafdeling og flere spændende restauranter og bar.

Quality Hotel™ Prinsen 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
303 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4
Renlighed
4
Værelser
5

Skønt hotel

7. juli 2022, Skive, Danmark, 312Hanne

Hvis man vil bo lige i hjertet af Trondheim, så er det her. Hotellet er flot, stort, rent og lækkert. Vi have bestilt et superior værelse, hvilket også var fint nok men udsigten fra værelset var til m…

Hvis man vil bo lige i hjertet af Trondheim, så er det her. Hotellet er flot, stort, rent og lækkert. Vi have bestilt et superior værelse, hvilket også var fint nok men udsigten fra værelset var til minus point (værelse 309) Det eneste vi så var tag med ventilationsrør og intet andet, så undgå dette værelse hvis I kan. Alt andet spiller her. 3 restauranter, skønt, flot og lækkert morgenbord, venligt personale og p plads i kælderen ( dog begrænset antal)

Svar fra ejer

13. juli 2022

Hei og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så hyggelig tilbakemelding. Det setter vi meget stor pris på. Det er flott å høre at dere hadde et fint opphold her hos oss og at frokosten falt i smak. Vi har både rom som vender mot bakgård, som er litt stillere og rom som vender ut mot gate og utsikt over byen. Vi ønsker dere en fantastisk fin sommer videre og gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake.

Læs mere
4

Stort Centralt placeret hotel

7. januar 2022, Holstebro, Danmark, Danes55

Havde en lille sommerferie i smukke Trondheim. Thon Hotel Prinsen ligger helt perfekt meget centralt i Trondheim blot få skridt fra centrum og alligevel tilpas afstand til larm. Et stort fint Hotel i…

Havde en lille sommerferie i smukke Trondheim. Thon Hotel Prinsen ligger helt perfekt meget centralt i Trondheim blot få skridt fra centrum og alligevel tilpas afstand til larm. Et stort fint Hotel i Thon kæden, vi blev fint modtaget i receptionen og fik et nydeligt værelse som virkede meget nyt. Var fint med alt hvad vi skulle bruge og ingen støj om natten. Morgenmad var inddelt i hold som man bookede ved ankomst så der var god plads i disse corona tider. Receptionen var meget service minded med alle former for info og anden hjælp. Hotellet ligger tæt på mange spise steder. Havde god nattesøvn og fik alle dage en super morgen mad med absolut alt man kan tænke i varmt og koldt og i høj kvalitet og igen et super personale som sikrede sig at gæsterne var tilfredse og glade. Efter nogle gode dage var der en nem udtjekning og da vi rejste tidligt var der ikke åbent for morgenmad, men man havde en fin madpakke klar til os, super. Vi havde et dejligt ophold og en rigtig fin base for at opleve smukke Trondheim som vi meget gerne kommer tilbage til og da sikkert på dette fine Hotel.

Svar fra ejer

26. januar 2022

Hei og tusen takk for så hyggelig tilbakemelding etter opphold her hos oss. Det setter vi meget stor pris på. Det er godt å høre at dere hadde en flott opplevesle hos og av byen Trondheim.

Læs mere
3

Hyggeligt og ok

29. marts 2019, Helsinge, Danmark, 268lindaq

Hyggeligt sted men lidt kedeligt. Lidt besværligt og komme til konference rum med diverse mange trapper. Lidt kedelig atmosfære ved morgenmad men ok mad. Hotellet har ikke nogle områder hvor man kan…

Hyggeligt sted men lidt kedeligt. Lidt besværligt og komme til konference rum med diverse mange trapper. Lidt kedelig atmosfære ved morgenmad men ok mad. Hotellet har ikke nogle områder hvor man kan sidde i løbet af dagen og arbejde med en kop kaffe Der er dog en cafe som støder op til hotellet Ingen fitness Små værelser i ok stand

Svar fra ejer

9. april 2019

Kjære Linda, Takk for tilbakemelding og velkommen igjen :-) Ha en strålende uke videre. Vennlig hilsen Sofie Resepsjonssjef.

Læs mere
3

Små værelser men centralt

18. januar 2016, København, Danmark, Nubus

Overnattede en weekend og meget mere er der ikke plads til, hvis man er 2. Værelserne er pænt istandsatte, rene og tingene fungerer. Morgenmaden er gratis og serveres i en Egon "restaurant". Hvis pris…

Overnattede en weekend og meget mere er der ikke plads til, hvis man er 2. Værelserne er pænt istandsatte, rene og tingene fungerer. Morgenmaden er gratis og serveres i en Egon "restaurant". Hvis prisen er rigtig eller man rejser på forretning er det et OK hotel.

Svar fra ejer

19. januar 2016

Hei, og takk for din tilbakemelding! Vi har noen noen dobbeltrom som ikke er så veldig store, det har du helt rett i. Men vi har 5 ulike romkategorier, derav 3 med veldig god størrelse som egner seg godt for 2 personer og oppover. Takker for besøket, og håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved neste besøk til Trondheim.

Læs mere
5

Flott opplevelse

28. april 2024, Malvik Municipality, Norge, 706kyrrea

Fantastisk ABBA show med god mat og utrolig god stemning. Etter et glass på Kieglekroa møtte vi opp i selskapslokalet som var pyntet til fest. Vi fikk en treretter som var meget smakfull. Enkel bestil…

Fantastisk ABBA show med god mat og utrolig god stemning. Etter et glass på Kieglekroa møtte vi opp i selskapslokalet som var pyntet til fest. Vi fikk en treretter som var meget smakfull. Enkel bestilling med QR kode gjorde det effektivt å sitte ved bordet og nyte showet. Dinnershow på Prinsen anbefales på det varmeste.
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.