Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO - konferencehotellet med fokus på effektive møder kun 10 minutter fra Arlanda lufthavn. Perfekt beliggenhed uanset om du er her på konference, eller om du vil bo bekvemt inden ferien. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,7
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Arlanda XPO

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Midt i hjertet af Scandinavian XPO, Skandinaviens nye internationale messecenter, findes vi: en helt nyrenoveret og moderne anlægning, som inkluderer to majestætiske tårne med 421 hotelværelser, som alle er stilfuldt indrettede med naturlige materialer og nordiske farver. Her findes også 2200 kvadratmeter stor mødeområde, The Social Bar & Bistro og træningslokale. Velkommen til Nordens nærmeste mødeplads!

Digital rundtur

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan det ser ud hos os? Klik her for en digital rundtur, før du kommer på besøg!

Hvad er din tid værd? 

Uanset om du er her på konference eller vil bo bekvemt inden rejse, så er du på plads i en pulserende mødesdestination, som kan tilbyde det meste og som enkelt nås med fly, tog, bus og bil. Med kun 10 minutter til Arlanda lufthavn og Arlanda Central sparer du meget tid ved at bo her. Desuden har du fantastiske destinationer som Uppsala og Stockholm kun 20 minuter væk med ekspresstog.

Restaurant og bar 

Velkommen til The Social Bar & Bistro. Her serverer vi bistroretter med et moderne twist, kolde øl og god vin. Hvorfor ikke afrunde eller indlede aftenen hos os med en hyggelig drink og et spil bordfodbold med familien eller kollegaerne i baren? Et rummeligt sted med herligt lys, hyggelige loungemøbler og skøn stemning. For syvsoveren og natuglen har vi altid åbent i Petite X. Her finder du, uanset tid på dønet, et bredt udbud af lette måltider og snacks.

Under samme tag som Scandinavian XPO

Vi befinder os midt i hjertet af Skandinaviens nye messecenter, hvilket gør, at vores konferencegæster ikke engang behøver gå udenfor for at komme til eventområderne. De tre store messehaller i Scandinavian XPO har sammenlagt en mødekapacitet på over 8500 personer. Her kan du læse mere om messen og vores partner in crime. 

Effektiv og uforglemmelig konference

Vi har 16 lyse, moderne og fleksible lokaler, som passer alle typer møder, events og konferencer. Her finder du alt fra mindre mødelokaler til rigtigt store konferencelokaler, hvor op til 550 personer får plads. Med den seneste teknik findes også alt, du har brug for, for at streame dit næste digitale møde eller event. Sidst men ikke mindst, vores professionelle, kreative og dygtige personale har som mål at gøre alt for at overgå jeres forventninger.

Smidigt med bil, tog og fly

For overnattende gæster og konferencegæster findes parkering mod en afgift under hotelbesøget, afhængig af ledig kapacitet. Pladserne kan kun forudbestilles, hvis du booker vores Fly, Bo og Parkér-tilbud. Læs mere om dette tilbud her

Gratis bustransfer 

Quality Hotel Arlanda XPO tilbyder gratis transfer, afhængig af ledig kapacitet, til og fra Arlanda Lufthavn for dig som gæst. Transfer fra hotellet bookes gennem tilvalg, når du booker på vores hjemmeside. Transfer til hotellet kan ikke forudbestilles og er altid afhængig af ledig kapacitet. For information om stoppesteder for transfer, følg skiltningen og anvisninger i Arlanda lufthavn. Mellem kl. 00.30 og 04.00 tilbydes ingen transfer. Se bussens tidstabel her.

For holdet og heppekoret

Vi er glade for at kunne tilbyde vores idrætsgæster nedsat pris i forbindelse med træningslejr, stævner, kamp, løb eller andre sportsaktiviteter. Få den bedste start med en skøn seng og mulighed for både tidlig indcheckning og sen udcheckning, egen idrætsmenu, og gratis samlingslokale ved ledig kapacitet. Send venligst en mail til vores centrale gruppebooking (sport@strawberry.se) for priser og prisoverslag!

 

Kontakt

  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Sverige

Find vej til hotellet

Fra Arlanda Lufthavn og Arlanda Central

Vi tilbyder gratis bustransfer til og fra Arlanda ved ledig kapacitet. Læs mere om tider og booking.

Med tog og bus

Tag pendultoget fra Stockholm C til Märsta Station, skift til bus 571 til Arlandastad/Eurostop.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm, ring på tlf. +46 08 15 00 00, eller Taxi 020, ring på tlf. +46 20 20 20 20.

Om Quality Hotel Arlanda XPO

Antal hotelværelser

421 værelser, 1016 senge

Antal mødelokaler

16 lokaler, plads til over 1100 deltagere

Afstand til Arlanda Lufthavn

4 km, ca. 10 minutter i bil

Afstand til Stockholms hovedbanegård

40 km, ca. 30 minutter i bil

Afstand til offentlig transport

Der findes et busstoppested 25 meter fra hotellet. Turen til Stockholm tager omkring 60 minutter med bus og tog.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.