Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborgs Konferencehotel er en rendyrket møde- og konferenceanlægning, smukt beliggende ved Mälarens strand i Bålsta. På mindre end en time når du os fra Stockholm, Uppsala og Arlanda lufthavn. Vi har 388 sengepladser og 22 konferencelokaler.

Aronsborg Konferenshotell 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Aronsborg Konferenshotell

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

På Aronsborg har vi en tydelig aktivitetsprofil mod mad og chokolade. Vores med populære konferenceaktiviteter kredser omkring teambuilding gennem madlavning – uanset om det er som konkurrence eller som en hyggelig gruppeaktivitet. Chokoladeprøvesmagning med avec er en anden populær konferenceaktivitet. Selvfølgelig har vi også et tæt samarbejde med flere aktivitetsfirmaer. Der er et stort udvalg af fine miljøer i haven, ved søen og indendørs på Aronsborg, som egner sig perfekt til alle typer aktiviteter, teambuilding, sportsaktiviteter og eventyr.

Aktiviteter til alle lejligheder

En af de mest populære aktiviteter på Aronsborg er vores madlavningsaktivitet. Men vi kan arrangere alt fra lerdueskydning, ture med gummibåd på Mälaren, orienteringsløb, konkurrence, bygge- og teamøvelser, sport, yoga og qi gong, besøg på Lasse Åbergs museum, forelæsninger, shows og underholdning. Vi har rummelige områder indenfor samt store grønne områder udendørs med fodboldbaner, driving range og Mälaren lige ved siden af.

Madlavning

Madlavning og chokolade er vores store passion her på Aronsborg. Intet andet hotel i Sverige har køkkenmoduler for 72 personer. Alle aktiviteter, vi præsenterer her, tilpasses efter jeres tidsskema, gruppestørrelse og ønskemål. De kan udføres som konkurrence, teambuilding eller bare som en social kom-sammen. Fortæl hvad I vil med jeres aktivitet, så fikser vi et godt oplæg.

At lave mad sammen er en perfekt aktivitet for teambuilding, samarbejde og glæde. Madlavningsaktiviteter er vores specialitet, og som det eneste konferencehotel i Sverige har vi mobile køkkenenheder med plads til op til 72 personer. Større events sker i Event Court. For grupper på op til 10 personer er Lilla Köket perfekt. Mulighederne er uendelige.

Chokladeskole

I vores egne chokoladeskole fremstiller vores gæster sine egne chokoladetrøfler og praliner. I vores Event Court, ved vores madlavningsøer, kan op til 72 personer lære at fremstille og smagssætte chokoladetrøfler og praliner, samtidigt med at man lærer sig mere om chokoladens vidunderlige verden. 

Forskellige lokaler til forskellige arrangementer

Vinterhaven er et åbent og lyst locale, som kan anvendes til f.eks. restaurantmiljøer, mødelokale eller udstillingsområde. Her er der også plads til biler. Vores Event Court og tilhørende Vinterhave og Chocolate Bar kan benyttes som en arena eller tre, hver og en er helt unikke. Chocolate Bar og Vinterhaven kan åbnes op til ét stort, fælles lokale.  

Chocolate Bar

I direkte tilknytning til vores Event Court ligger Chocolate Bar. Et lækkert barmiljø, som også kan anvendes ved forskellige møder og events. Hyggeligt indrettet med masser af siddegrupper, som kan flyttes, og med en 14 meter lang bar, som ligner en chokoladekage, er Chocolate Bar et levende minglemiljø. 

Æblehaven

Fra Vinterhaven kommer du direkte ud i vores store Æblehave og vores hyggelige område. Grill- og BBQ-buffeten eller krebsebordet kan hurtigt flyttes ind i Vinterhaven, hvis vejrguderne ikke er med os.

Lilla Köket

I Lilla Köket får I en dejlig følelse af “at sidde hjemme i køkkenet” og snakke. For grupper op til 10 personer kan vi gennemføre madlavningsaktiviteter eller chokoladeskole i det tilhørende madlavningsstudio. Lilla Köket passer også godt til for eksempel vinsmagninger.

Restauranter og barer

Mere information om mad og drikke, vores restaurantområder, barer og vores natklub finder du her. 

Book event

OBS! Aronsborg konferencehotel kan ikke bookes online. Du er velkommen til at kontakte os for information og booking på +46 822 59 59 eller via bokning@aronsborg.se.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.