Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborgs Konferencehotel er en rendyrket møde- og konferenceanlægning, smukt beliggende ved Mälarens strand i Bålsta. På mindre end en time når du os fra Stockholm, Uppsala og Arlanda lufthavn. Vi har 388 sengepladser og 22 konferencelokaler.

Aronsborg Konferenshotell 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Aronsborg Konferenshotell

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi tilbyder flere restaurantmiljøer i forskellige størrelser, Vil du arrangere en middag for 2 personer eller 500 gæster? Vi løser gerne begge.

Konferencemenuer

Vi tilbyder en række spændende middags- og buffetmenuer ud over vores almindelige konferencemiddag. Vores sommeliers hjælper selvfølgelig med forslag til passende drikkevarer til middagen.

Mälaren

Restaurant Mälaren er vores største restaurantområde med plads til op mod 380 middagsgæster. Her serverer vi vores prisbelønnede morgenmadsbuffet, vores populære frokost og de fleste af vores gæsters middage.

Mälarviken

I Restaurant Mälarviken rummes 24 personer omkring et socialt og hyggeligt community table. Salen ligger i direkte tilslutning til Restaurant Mälaren. Nyd en herlig middag med udsigt over søen.

Bageri og chokoladeri

Velkommen til vores Bageri og Chokoladeri – Aronsborgs hjerte. Her kan du drikke en kop kaffe, se når vi bager vores brød og købe chokolade. I dette lokale holder vi blandt andet vores populære chokoladeprøvesmagninger. Her rummes op til 80 personer ved siddende middag. Vores store tagterrasse nås herfra, hvor aftenens fordrink kan indtages med en smuk udsigt over Mälaren.

Terrassen

Hvad siger I til middag i det fri? Vores tagterrasse er et hyggeligt miljø med skønne siddegrupper, åbne områder og skygge for solen. Her rummes 250 personer ved mingel og op til 96 ved siddende middag. Perfekt for en kaffepause, fordrink, fødselsdagsmiddag eller grillbuffet, når vejret tillader det.

Natklubben

I Crillo Nightclub får du den perfekte aften med kollegaer og venner. Musik, dansegulv, bar, lounger, billard, bordfodbold og shuffleboard findes i natklubben. Her rummes 200 siddende gæster og i tilslutning ligger Chocolate Lounge, Chocolate Bar samt Pool & Relaxafdelingen.

Chocolate Bar

Vores bar Chocolate Bar – som faktisk ligner en chokolade – er det naturlige samlingspunkt efter en konferencedag på Aronsborg. Baren ligger i tilslutning til Crillo Night Club, Event Court, Vinterhaven samt Pool & Relaxafdelingen.
Her er der rigelig plads til at sidde i baren eller mere afslappet i bløde lænestole med udsigt over haven og Mälaren.

Der er mulighed for at skærme av, møblere med ståborde og servere buffet, skabe en mindre scene til underholdning, åbne op til terrassen udenfor og skifte farve på bardisken.

Information

OBS! I alle weekender har vi en aldersgrænse på 18 år. Børn er velkommen på udvalgte datoer.
Kontakt hotellet for mere information: info@aronsborg.se

 

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.