Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborgs Konferencehotel er en rendyrket møde- og konferenceanlægning, smukt beliggende ved Mälarens strand i Bålsta. På mindre end en time når du os fra Stockholm, Uppsala og Arlanda lufthavn. Vi har 388 sengepladser og 22 konferencelokaler.

Aronsborg Konferenshotell 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,5
af 10
Vurdering for Aronsborg Konferenshotell

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Det nyrenoverede Aronsborgs Konferenshotel er et mindre møde- og konferencehotel med en smuk beliggenhed ved Mälarens strand i Bålsta. På mindre end en time når du os fra Stockholm, Uppsala eller Arlanda lufthavn. Med kapacitet for op til 500 personer, store grønne områder og mingelområder, kan vi arrangere både store og små konferencer, virksomhedsevents og kick-offs.

Strategisk beliggenhed mellem Stockholm, Arlanda, Uppsala og Västerås

En af de mange fordele ved Aronsborg er vores geografiske beliggenhed, smukt placeret ved Mälaren. Hertil kommer du let med bus, tog eller bil.

Aronsborgs konferensaktiviteter med mad og chokolade

Vores mest populære konferenceaktiviteter handler ofte om teambuilding gennem madlavning - enten som en konkurrence eller som en hyggelig gruppeaktivitet. Læs mere under aktiviteter.

Fri parkering og træningslokale

Du som gæst parkerer gratis hos os. Der er også flere træningsmuligheder tilgængelige. Her kan du læse mere om hvad der findes på hotellet.

Konferencer og events for 500 personer

Som møde- og eventsted er Aronsborg noget helt unikt. Alene det, at vi kan håndtere grupper op til 500 personer, er unikt i sig selv. Endnu mere unikt er alle mulighederne for at tilpasse vores mødelokaler og områder til alt fra mindre rundbordsmøder til store kongresser, stævner og produktlanceringer. Læs mere om vores mødelokaler og konferencemuligheder her.

Aktiviteter under konferensen

Aronsborg tilbyder madlavnings- og chokoladeaktiviteter af forskellig slags, men også en række andre valgmuligheder inden for teambuilding, fornøjelser, afslapning og eventyr. Læs mere om vores chokladeskole, madlavningskurser og andre muligheder for teamaktiviteter her.  

Kærlighed, omsorg og chokolade

Vi på Aronsborg er eksperter på møder og chokolade. Vi har arrangeret møder og konferencer siden 1989. I den tid har vi udviklet og finslibet en lille filosofi. Vi vil helt enkelt gerne, at alt vi laver her på Aronsborg, skal gennemsyres af kærlighed, omsorg og chokolade. Vi vil stå for et ægte og varmt værtskab og en genuin god service. Chokoladen er et tydeligt symbol for denne omsorg: noget at længes efter, noget som føles godt i maven og noget, der giver lyst til mere.

Kontakt

  • Helgövägen 7 74630 Bålsta , Sverige

Find vej til hotellet

Vi har en aldersgrænse på 18 år torsdag til søndag. Børn er velkommen på udvalgte dage.
Kontakt os for mere information: info@aronsborg.se

Om Aronsborg konferencehotel

Antal værelser

196 værelser, 390 senge

Antal konferencelokaler

18 lokaler, 38 gruppelokaler

Afstand lufthavne

Arlanda Lufthavn: 5 kilometer, ca. 40 minutter i bil

Afstand til kollektiv trafik

Bålsta station: 2 km Busstoppested Helgövägen/Aronsborg: 100 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.