Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborgs Konferencehotel er en rendyrket møde- og konferenceanlægning, smukt beliggende ved Mälarens strand i Bålsta. På mindre end en time når du os fra Stockholm, Uppsala og Arlanda lufthavn. Vi har 388 sengepladser og 22 konferencelokaler.

Aronsborg Konferenshotell 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Aronsborg Konferenshotell

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Morgenmadsbuffeten indeholder alt, hvad du kan ønske dig at begynde dagen med. Vi satser på kvalitet, en høj standard, økologiske varer samt lokalt producerede varer med blandt andet kravmærkede æg og kaffe samt palmeoliefri standardmorgenmad.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 07.00 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Vi tilbyder parkering med 290 gratis parkeringspladser. Der er også ladestationer for elbil, begrænset antal (kan ikke reserveres).

 • Træning hos Quality Hotel

Træningslokaler

Vores træningslokaler ligger i en separat bygning, og der er fri adgang for vores gæster. Der er desuden motions- og gåstier samt mulighed for at dyrke flere andre frilufts- og udendørsaktiviteter, uden ekstra omkostninger. Kontakt os gerne for forslag.

Åbningstider

Alle ugens dage: Kl. 07.00 - 22.00

Pool & relax

Pool og relax med sauna. På underste etage findes en stor relaxpool med integreret jacuzzi. I tilslutning findes omklædningsrum med brusere samt dame- og herresauna. Skønne sofaer, en åben kamin og herligt lys med skiftende farve efter ønskemål og stemning, gør det hele til en afkoblende badeoplevelse med kollegaerne.

Åbningstider

Alle ugens dage: 07.00 - 09.00 og fra kl. 17.00.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Kæledyrsvenligt

Medbring din bedste ven på turen. På Aronsborg er kæledyr også velkomne.

Pris

Prisen for din ven er 500 SEK pr. ophold.

Glem ikke at informere os, når du booker, så vi kan tage os af din ven på den bedste måde.

Vaskeservice

Kunne du tænke dig at rejse med mindre bagage? Intet problem, vi har vaskeservice på hotellet. (mod en afgift)

Express Check-out

Træt af at vente i køen ved check-out? Så vil du elske vores service, Express Check-out. Hvis du tilmelder dig Express Check-out ved ankomsten, kan du blot ligge din nøgle i vores Express Check-out boks, når det er tid til at forlade hotellet. Så slipper du for alt, der hedder kø. Velkommen til!

WiFi

Alle vores hotelværelser og offentlige områder har frit tilgængeligt WiFi. Hent et login i receptionen eller log ind med dit Strawberry-nummer. Det bliver ikke lettere.

Øvrige tjenester

 • Eftermiddagste
 • Banketlokale
 • Elevator
 • Gratis parkering
 • Udendørs parkering
 • Busparkering
 • Sauna
 • Konferencecenter
 • Kopimaskine
 • Indendørs pool

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.