Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Grand Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand Borås

Borås,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Grand Borås. Et udmærket valg for både konferencer og fornøjelse i Borås og Vestsverige med 219 hotelværelser, syv konferencelokaler og stor restaurant.

Quality Hotel™ Grand Borås 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Endelig åbner vi dørene til nye Quality Hotel™ Grand i Borås efter to års renovering!

Quality Hotel Grand Borås er dit oplagte valg til konferencer, messer, mingel og fornøjelser i Borås og Vest-Sverige. Siden 1972 har vi været et af Borås’ mest populære hoteller. Nyd et hotel midt i byen, tæt på restauranter og underholdning.

Renovering snart afsluttet

Hotellet er lige nu i den afsluttende fase af sin renovering, hvor en ny restaurant, ny møde- og eventarena samt nye hotelværelser bygges til. Hotellet er stadig åben med morgenmad i perioden, men visse lydgener kan forekomme under renoveringens byggetider mellem kl. 07:30 - 17.00. 

Populært midt i Borås

300 meter fra Borås’ hovedbanegård, et stenkast fra Stora Torget og lige ved Viskans strand, venter Quality Hotel Grand, Borås på dig. Vi er stolte over at være et så populært hotel, både blandt indbyggerne i Borås, de forretningsrejsende samt hos turisterne. Det skyldes med stor sandsynlighed vores centrale beliggenhed i Borås, hvor vi er nabo til den smukke Stadspark og ligger i gåafstand til bykernen. Vores gæster plejer også at fremhæve vores gennemtænkte service og den gode mad som noget af det bedste ved Quality Hotel Grand, Borås. Hvad er vigtigst for dig? Besøg os og få en afklaring.

Book konferencer for 2023!

Endelig kan vi se lyset i tunnelen, og fr.o.m 1. januar 2023 ønsker vi dig og dit firma velkommen tilbage til Quality Hotel Grand. Allerede nu kan du booke jeres konferencer for næste år. Kontakt os på q.bokning.grand.boras@strawberry.se med din mødesforespørgsel.

Efter renoveringen kommer vi til at have uanede muligheder for konferencer og events, hvor vi kan love overraskelser, is og selvfølgelig popcorn!

Hvordan vil du bo?

Vi tilbyder alt fra prisvenlige moderate og standard værelser til smarte familieværelser og rummelige deluxe værelser på 42 m2. Hvad passer dig bedst? Læs mere om vores værelsestyper her.

Vores nøgleord

Quality Hotel Grand, Borås arbejder med nøgleordene KUNST - DESIGN - TEKSTIL & MODE. Vi ønsker, at du skal kunne mærke, hvordan disse ord gennemsyrer hotellet, så snart du træder ind i lobbyen. Du skal kunne se det i materialevalget på møbler og tekstiler, i udsmykningen med kunst og i farvevalget. Vi har stærke bånd til Borås' tekstilarv og bruger derfor i vid udstrækning en lokalt forarbejdet indretning. Det kan du se på vores tæpper, gardiner eller specialbyggede møbler fra et lokalt snedkeri.

Oplev Borås

I vores by er der meget at se og opleve. Her kan du læse mere om Borås.

Välkommen till Borås pärla, Quality Hotel Grand!

Kontakt

  • Hallbergplatsen 2 503 30 Borås , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog/bus

Til Borås’ hovedbanegård

Fra Landvetter Lufthavn

Taxi til hotellet

Med taxi

Vi anbefaler Sverigetaxi Borås, ring på tlf. +46 33 12 70 70.

Om Quality Hotel Grand, Borås

Antal hotelværelser

219 værelser

Antal konferencelokaler

7 værelser

Afstand til lufthavn

Landvetter Lufthavn: 42 km, ca. 25 minutter med bil

Afstand til offentlig transport

Rejsecentrum: 300 meter, 5 minutters gang

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.