Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Grand Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand Borås

Borås,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Grand Borås. Et udmærket valg for både konferencer og fornøjelse i Borås og Vestsverige med 219 hotelværelser, syv konferencelokaler og stor restaurant.

Quality Hotel™ Grand Borås 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,6
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Grand Borås

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Endelig har vi åbnet dørene til nye Quality Hotel™ Grand i Borås efter to års renovering!

Quality Hotel Grand Borås er dit oplagte valg til konferencer, messer, mingel og fornøjelser i Borås og Vest-Sverige. Siden 1972 har vi været et af Borås’ mest populære hoteller. Nyd et hotel midt i byen, tæt på restauranter og underholdning.

Populært midt i Borås

300 meter fra Borås’ hovedbanegård, et stenkast fra Stora Torget og lige ved Viskans strand, venter Quality Hotel Grand, Borås på dig. Vi er stolte over at være et så populært hotel, både blandt indbyggerne i Borås, de forretningsrejsende samt hos turisterne. Det skyldes med stor sandsynlighed vores centrale beliggenhed i Borås, hvor vi er nabo til den smukke Stadspark og ligger i gåafstand til bykernen. Vores gæster plejer også at fremhæve vores gennemtænkte service og den gode mad som noget af det bedste ved Quality Hotel Grand, Borås. Hvad er vigtigst for dig? Besøg os og få en afklaring.

NÒR - nordiske retter med indslag af europæiske indflydelse

NÒR er et moderne brasserie, der løfter det traditionelle nordiske køkken til nye højder med spændende indflydelse fra Europa. Vi anvender vores lokale råvarer og henter inspiration fra skandinaviske skove og jord. Her kan du nyde en cocktail i baren eller en luksuriøs middag i en hyggeligt indrettet restaurant.

Klik her for at læse mere om NÒR og booke bord.

Mad & drikke

Vores bar er åben alle dage, og det samme er vores store udendørs servering, hvis vejret tillader det.
Hver uge serverer vi frokost med både nye og velkendte smage på menuen - noget for enhver smag!

Book en ny konferenceoplevelse

I vores nye topmoderne konferenceafdeling er alle mødelokaler placeret på samme niveau, og her kan du afholde alt fra små møder til store arrangementer. Der er et dejligt loungeområde med udsigt til Viskan, som er perfekt til sociale kaffepauser, brainstorming og når I skal mingle og feste. Ved større arrangementer er det også muligt at booke vores største lokale sammen med loungeområdet. Og du har vel set, at popcorn og softice altid er inkluderet, når I holder konference hos os, ikke?

Hvordan vil du bo?

Vi tilbyder alt fra prisvenlige moderate og standard værelser til smarte familieværelser og rummelige deluxe værelser på 42 m2. Hvad passer dig bedst? Læs mere om vores værelsestyper her.

Vores nøgleord

Quality Hotel Grand, Borås arbejder med nøgleordene KUNST - DESIGN - TEKSTIL & MODE. Vi ønsker, at du skal kunne mærke, hvordan disse ord gennemsyrer hotellet, så snart du træder ind i lobbyen. Du skal kunne se det i materialevalget på møbler og tekstiler, i udsmykningen med kunst og i farvevalget. Vi har stærke bånd til Borås' tekstilarv og bruger derfor i vid udstrækning en lokalt forarbejdet indretning. Det kan du se på vores tæpper, gardiner eller specialbyggede møbler fra et lokalt snedkeri.

Oplev Borås

I vores by er der meget at se og opleve. Her kan du læse mere om Borås.

Välkommen till Borås pärla, Quality Hotel Grand!

Kontakt

  • Hallbergplatsen 2 503 30 Borås , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog/bus

Til Borås’ hovedbanegård

Fra Landvetter Lufthavn

Taxi til hotellet

Med taxi

Vi anbefaler Sverigetaxi Borås, ring på tlf. +46 33 12 70 70.

Om Quality Hotel Grand, Borås

Antal hotelværelser

219 værelser

Antal konferencelokaler

7 værelser

Afstand til lufthavn

Landvetter Lufthavn: 42 km, ca. 25 minutter med bil

Afstand til offentlig transport

Rejsecentrum: 300 meter, 5 minutters gang

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.