Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Borås

Midtvejs mellem Gøteborg og Jönköping ligger kulturbyen Borås i Västergötland. Vores to hoteller i Borås er begge centralt placeret, et ligger i hovedgaden Allégatan, det andet ved Borås Centralstation, lige ved siden af elven Viskan.

Med denne beliggenhed bliver det nemt for dig at udforske byen, enten til fods eller med offentlig transport. I Borås er der masser af kunst, skulpturer, street art, mode og tekstiler, som præger bybilledet. Det bugner kort sagt med gallerier, udstillinger og museer, såsom Borås Konstmuseum, Textilmuseet og Textile Fashion Center. Sommeren igennem afholdes Borås Internationella Skulpturbiennal i downtown.

Fra begge vores hoteller har du kun få minutters gang til Stadsparken, Borås' måske mest besøgte park. Her kan du nyde det store grønne område med blomster, træer og buske, egen rosenhave, springvand og den store legeplads. Parken bliver også ofte benyttet til begivenheder såsom parkvandringer og musikaftener.

Midt i byen ligger endvidere Borås zoo med både nordiske og afrikanske dyr, og tæt ved finder du både forlystelsesparken Upzone og indkøbscenteret Knalleland. Hvis du rejser med børn, tilbyder Navet Science Center i Borås spændende oplevelser for hele familien, og derudover tager det ikke mere end en time til både Liseberg og Vestsveriges fantastiske skærgård.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Læs mindre
23 hoteller i Borås

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.