Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Borås Sverige

1 hotel matcher din søgning

Tilføj et eller flere hoteller til din forespørgsel, så kontakter vi dig.

15 hoteller i nærheden

1 hotel matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Borås

Hvis du skal have møde, konference eller event i Borås tilbyder vores konferencehoteller centrale lokaler til enhver lejlighed. Med 5 minutter til Borås Rejsecentrum kommer du nemt til Göteborg og Landvetter lufthavn.

Til dig, som vil have en mindre konference eller et bestyrelsesmøde passer mødelokalerne på Comfort Hotel® Jazz, beliggende ved Borås hovedgade, fremragende. Her har du og dine konferencekolleger mulighed for at spise frokost og afslutte mødet med en god middag og et glas vin på den populære restaurant Brasseriet i samme bygning.

Nabo til Stadsparken ligger Quality Hotel™ Grand, Borås klar med en moderne konferenceafdeling, som passer alle typer møder, workshops, konferencer, messer, kickoff, mingleevent, lanceringer og fester. Vil du have mad til møde eller event, hjælper vi selvfølgelig med at imødekomme dine behov, uanset om det gælder et enklere kaffearrangement eller en rigtig festaften med treretters menu. Hotellet har også spa og en velbesøgt natklub.

Som gammel tekstilby er Borås nutildags hjemby for et e-handelscentrum inden for især tekstilindustrien med foretagender som H&M Online og Gina Tricot. Her finder du også Textilhögskolan og du kan besøge Textile Fashion Center og Textilmuseet. Også kunst, skulpturer og street art præger byen, som har et rigt kulturliv med mange gallerier, udstillinger og museer. Blot to kilometer væk ligger Borås Djurpark med både nordiske og afrikanske dyr.

Begge vores konferencehoteller ligger i gåafstand til folkeliv, shopping og restauranter. Hvorfor ikke gå en tur i Borås mest besøgte park, Stadsparken, mellem møderne?

Læs mindre
1 hotel matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.