Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Jönköping Sverige

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Jönköping

Søger du mødelokaler i Jönköping? Vores konferencehoteller tilbyder centrale lokaler til mange forskellige behov 5-10 minutters gang fra Jönköpings Resecentrum. Her er der tætte busforbindelser til Malmø, Stockholm, Göteborg og mange andre steder.

For dig som vil holde en mindre konference eller bestyrelsesmøde, passer mødelokalerne med komplet konferenceservice på Clarion Collection® Hotel Victoria fremragende. Her holder du konference i et smukt, historisk miljø på Väster midt i Jönköping. Efter mødet kan I geare ned i hotellets relaxområde. For lidt større møder, workshops, konferencer, kickoff, mingle og fester har vi Comfort Hotel® Jönköping, beliggende på Klostergatan. Det er et moderne cityhotel med konferenceafdeling og den populære mad- og vinbar Comfort You. Vi hjælper selvfølgelig med at møde dine behov og ønsker, uanset om det drejer sig om enklere eftermiddagskaffe eller en rigtig festaften med treretters middag.

Jönköping er hjemsted for mange firmaer, deriblandt Husqvarna AB som har sit hovedkontor her. I gåafstand fra vores konferencelokaler ligger Jönköping University med en række programmer og kurser, og byen arrangerer hvert år verdens største LAN-party, Dreamhack.

Jönköping er smukt beliggende ved Vätterns sydbred. Fra vores centrale konferencehotel har du byens folkeliv, shopping, restauranter og fornøjelser lige om hjørnet. Seværdigheder som Tändsticksmuseet, John Bauers Museum og Jönköpings Stadspark med friluftsmuseum ligger i gåafstand. Hvad med at arrange en udflugt til Gränna og Visingsö nord for byen? Her bliver I budt på smukke udsigter, slotte, brosten, ægte polkagrise, træhusidyl og borgruiner. Noget der er sikkert er, at hvor end du sætter foden i Könköping og omegn, så står du midt i historiebøgerne.

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.