Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Skøvde Sverige

1 hotel matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og mødelokaler i Skøvde

Er du på jagt efter møde-, konference- eller festlokaler i Skøvde? Konferencehotellet Quality Hotel™ Prisma har lokaler, som passer til alt fra mindre møder til firmafester. Hotellet ligger ved Boulognerparken, midt i Skøvde.

Quality Hotel Prisma er et godt valg for dig, som har brug for lokaler med central beliggenhed i Skøvde tæt på lokal transport og byens restauranter, shopping og seværdigheder lige om hjørnet. Ankommer I til Skøvde med tog, kan I enten gå de 500 meter til hotellet eller tage en fem minutters bustur fra Skövde Rejsecentrum.

I Quality Hotel Prismas konferenceafdeling er der flere gruppe- og konferencelokaler, som nemt kan tilpasses og møbleres efter jeres ønsker. Hotellet hjælper gerne med eftermiddagskaffe, snacks og frokost, så I kan holde hjernen i gang i løbet af dagen. Og har I brug for en festmiddag til aftenen kan det også lade sig gøre. Lokalerne fungerer selvfølgelig fremragende til private fester og events såsom bryllup, fødselsdagsfester eller udstillinger.

Står der teamaktiviteter på dagsordenen kommer I let fra hotellet til flere populære turistdestinationer i området. Hvorfor ikke tage en tur til Läckö Slot eller Skara Sommarland? Kommer I om foråret er Hornborgarsøen et must, når tusinder af traner holder til her og udfører deres traditionelle tranedans! Men man behøver ikke at rejse langt for at opleve noget nyt. 8 minutters gang fra hotellet finder du for eksempel Sveriges første kulturhus, hvor du kan opleve kunstudstillinger, filmforevisninger og teaterforestillinger året rundt.

Læs mindre
1 hotel matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.