Medlemskab
Colorful food plates lined up for serving at restaurant.

Nyd mad og drikke på Jönköpings bedste pubber

Jönköping ligger ved Vätterns sydlige strand og er Sveriges 9. største byområde. Byen er også hjemsted for en række spændende restauranter og barer! Hvis du bor i eller har booket en rejse til Jönköping, har du meget at se frem til, når det gælder mad og drikke.

Perler ved molen og Tändsticksområdet

Du bør helt sikkert slå et smut forbi både havnemolen og Tändsticksområdet i Jönköping. Ved havnemolen finder du dejlige udendørs restauranter, mens Tändsticksområdet byder på mere nicheprægede spisesteder og unikke miljøer. De mest populære steder at besøge ved havnemolen tilbyder menuer for enhver smag. I Tändsticksområdet er NÒR en førende aktør med sine klassiske retter og velsmagende drinks, serveret i et hyggeligt og afslappet miljø.

Noget for enhver pengepung og smagsløg

Den gastronomiske interesse i Sveriges 9. største by er vokset med stormskridt på meget kort tid, og der dukker altid nye steder op, som man bør udforske. Fra pizza, pasta, kebab, sushi og burgere til luksuriøse gourmetrestauranter med treretters menu - der er helt sikkert noget for alle budgetter og smagspræferencer i Jönköping. Book en tur til Jönköping, og gør dig klar til en uforglemmelig madrejse!

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference