Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Jönköping

Velkommen til Jönköping! Smukt beliggende langs med Vätterns sydlige strand. Her findes hoteller med historisk karakter, designhoteller med udsigt over vandet og cityhoteller med fleksible konference- og mødelokaler.

Central beliggenhed med god offentlig transport

I Jönköping bor du i et smukt miljø med central beliggenhed. Her findes Clarion Collection Hotel Victoria med historisk karakter, Comfort Hotel Jönköping med sauna og træningslokale, enestående Quality Hotel Match og designhotellet Vox Hotel. Nyd byens puls, strandliv og naturoplevelser. Alt findes i gangafstand. Fra vores hoteller er der kun en 5-10 minutters gåtur tll Jönköpings rejsecentrum, hvor busserne går ofte til Malmø, Stockholm og Gøteborg

Fra shopping på Asecs til kultur på John Bauers museum

I Jönköping finder du det populære indkøbscenter Asecs, som tilbyder ett bredt udvalg af shopping for hele familien. Her findes også en legeplads for de små rastløse ben, et stort puslerum med et roligt ammerum. Her findes også Tændstikkemuseet, John Bauers museum og den store Elmia-messe.

Tag på udflugt til Gränna og Visingsö

Nord om byen ligger Gränna, svensk idyl med smukke træhuse og brostensgader. Her findes slotsruiner og borge, der vidner om den tidligere stormagtstid. Mens du er her, er du nødt til at besøge bolchekogerierne og smage på bolcherne! På Visingsö, udenfor Gränna, findes en mængde fortællinger om kongemord og tiden, hvor Sverige blev styret fra Visingsö. Du kan også nyde den smukke natur fra en kajak i krystalklart vand og på stier fra en cykel.

Konference og lokaler i Jönköping

Her kan du vælge og vrage blandt vores fleksible konference- og mødelokaler i Jönköping.

Nærliggende destinationer

Skövde

Borås

Gøteborg

Læs mindre
8 hoteller i Jönköping

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.