Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vox Hotel Jönköping ,  Sverige

Vox Hotel

Jönköping,  Sverige

Vox Hotel er en innovativ farveklat i Jönköpings hoteludbud. Med bedste beliggenhed i Jönköping kan du bo, spise, træne, arbejde og mingle i et kreativt miljø. Det passer lige så fint uanset om du kommer på grund af arbejde, ferie eller bare vil nyde.

Vox Hotel 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,3
af 10
Vurdering for Vox Hotel

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vox Hotel er et designhotel med 143 værelser midt i Jönköping. Nyd en god nats søvn, restaurantkøkkenets smagsfusion som tilberedes foran dig, at træne mens du kigger ud over Vättern og at arbejde eller holde et møde midt i lobbyens inspirerende miljø.

Din nye hotelfavorit

Vox Hotel ligger midt i centrale Jönköping, tæt på shopping, stranden, restauranter, natteliv, transport og ikke mindst med en fantastisk udsigt over Vättern. Her betyder indretningen lige så meget som personlig service og god mad og drikke. Toppet med en god nats søvn i en skøn seng vil vi helt enkelt gøre dit besøg værd at huske.

Designede værelser

Her finder du 143 hotelværelser, fra suiter og deluxerum med en enestående udsigt over Vättern, til mindre dobbeltværelser uden vindue. Uanset værelseskategori har alle værelser på Vox Hotel samme høje standard indretningsmæssigt. Vi tilbyder selvfølgelig værelser, der er tilpassede til personer med handicap. Kontakt os for mere information.

Ny-nordiskt køkken med fokus på bæredygtige råvarer

Vox Restaurant er et sted, hvor du kan nyde morgenmad og middag, tage en drink i baren eller træffe vennerne til en after-work. I køkkenet vil vi skabe og inspirere madglæde med bæredygtige råvarer. Her vælger gæsterne selv, hvad de vil opleve: en enklere vellavet varm ret, eller flerrettersmeny med tilhørende vinpakke.

Kreativ mødeplads i centrale Jönköping

Vores store lobby med forskellige typer siddepladser er åben for nogle timers arbejde, uformelle møder eller studier. Nu tilbyder vi også abonnementskonceptet Work at Vox, som blandt andet giver hurtigere wifi, gratis kaffe og specialtilbud. Perfekt, hvis du er freelancer, konsulent eller har et fleksibelt arbejde og vil have inspirerende miljø. Gør Vox Hotel til din arbejdsplads udenfor kontoret. 

Træningslokale med udsigt

Tag træningstøjet med, når du checker ind her. Fra vores døgnåbne træningslokaler på sjette etage kan du kigge ud over Vättern mens du sveder.

Dristigt møder elegant

Vox er designet af Magnus Månsson, en af Sverige ledende hotelarkitekter, som også ligger bagved Avalon Hotel og Clarion Hotel Post i Gøteborg. I hans design mødes det kreative, dristige og det klassiske, elegante og skaber en unik atmosfære. Eksklusivt med et twist. 

Velkommen til Jönköping og Vox Hotel!

Kontakt

  • Lantmätargränd 2C 55320 Jönköping , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Bus

Jönköping Resecentrum

Tog

Jönköping C

Taxi

Taxi Jönköping, telefon +46 36 34 40 00 eller TaxiKurir Jönköping, +46 36 12 12 12

Om Vox Hotel

Indretning

Magnus Månsson

Antal værelser

143 stk. – 286 senge

Afstand til lufthavn

Jönköping Airport: 6 km, ca. 10 min. med bil

Afstand lokaltrafik

Jönköpings Resecentrum: ca. 600 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.