Medlemskab
Colorful drink at restaurant NÒR.

Spændende smagsoplevelser i Borås

Borås er kulturbyen mellem Jönköping og Göteborg. I den farverige bymidte finder du et væld af restauranter og barer, som hver især har deres egen niche. Har du lyst til en fin middag i romantiske omgivelser, gode drinks og festlig musik, eller er du måske på udkig noget børnevenligt og enkelt?

Udforsk udvalget af internationale smage

Gaderne i Borås byder på et bredt udvalg af asiatiske og europæiske spisesteder. Flere centrale restauranter har en flot udsigt over floden Viskan og byen. I Borås er det lige så nemt at finde en børnevenlig restaurant som en bar med feststemning og lange åbningstider. Der er således noget for enhver smag i Sveriges skønne tekstilby.

Drinks og mad i omgivelser, der passer dig

Uanset hvad du foretrækker, er der med garanti en restaurant, bar, brasserie eller café i Borås, som lever op til dine forventninger. NÒR Borås serverer nordiske retter med internationalt islæt i et moderne og hyggeligt miljø. De har også en fantastisk udsigt over floden Viskan. Velkommen til Borås - uanset om du er på udkig efter en lækker svensk fika, afslapning og hygge med et glas vin eller en skøn treretters middag.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage