Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Falun

Velkommen til Dalarna og verdensarven Falun. Byen huser Carl Larssons gård Sundborn og har et rigt kulturliv samt skønne bygninger og udflugtsmål. Derudover har bykernen en verdensarvsbeskyttet natur og overnatningsmuligheder af en høj kvalitet.

Hotelperle tæt på butikkerne

Verdensarven Falun er ikke bare selve Falu Gruva, men også hele landskabet rundt omkring. Falu by med det historiske rødmalede kvarter og landsbystemningen er både flot og interessant. Clarion Collection Hotel Bergmästaren har en central, men også rolig beliggenhed på Bergsskolegränd 7. Rundt om hjørnet fra hotellet har du byens udvalg af restauranter, shopping og forlystelser. Derudover er du omgivet af verdensarvsbeskyttet natur og en afslappet atmosfære. Faluån løber tværs gennem byen og deler den i to. På den ene side ligger den kendte Falu kobbermine, som i flere århundreder var en af Sveriges største virksomheder. Falu centrum består af hyggelige gågader med butikker, cafeer og forlystelser. Fra hotellet har du godt 30 minutter med bil til Dala Lufthavn og 5 minutters gang til Faluns hovedbanegård.

Golf og skiløb

Hvis du er vild med skiløb, er Falun et godt valg. Her er der nemlig mulighed for både slalom og langrend, og inden for en halv times kørsel kan du nå Bjursås Skicenter og Romme Alpin. I byen er der også en levende golfkultur med to baner i nærheden – Falun-Borlänge GK i Aspeboda og Dalsjö GK på vej mod Borlänge.

Kultur, natur og forlystelser

Faluns attraktioner ligger tæt på centrum. Både Falu Gruva og kunstneren Carl Larssons hjem Sundborn ligger inden for en behagelig afstand og er populære besøgsmål. På søen Runn, mellem Falun og Borlänge, kan du om sommeren sejle, fiske og give dig i kast med kajaksejlads. Om vinteren anvendes søen til ski- og skøjteløb. Falun har endvidere et rigt kulturliv med institutioner som Dalarnas museum og Dalateatern. Derudover er der frie grupper og aktører som Magasinet, Nisserska teatern og festivaler à la Folkmusiknatta. Lige uden for bykernen ligger nationalstadionet Lugnet, hvor verdensmesterskabet i nordisk skisport flere gange har været afholdt.

Konferencer, møder og lokaler i Falun

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Falun? Du finder vores udvalg her.

Nærliggende destinationer

Borlänge

Læs mindre
2 hoteller i Falun

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.