Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Borlänge

Velkommen til Dalarna og vidunderlige Borlänge. I Mando Diaos hjemby er der et rigt kulturliv og interessant historie. Derudover finder du også aktiviteter for alle aldre, butikker og virkelig gode overnatningsmuligheder.

I hjertet af Borlänge

I det centrale Borlänge – tæt på forlystelser, kultur og butikker – ligger Quality Hotel Galaxen. Her bor du i herligt moderne værelser og med alt samlet på ét sted – fremragende valg til en kreativ konference eller en hyggelig familieweekend. Borlänge giver dig et stort udvalg inden for shopping og er blevet kaldt "Dalarnas handelsby". I bykernen kan du besøge et hav af forskellige butikker eller hyggelige cafeer. Kupolen er det store butikscentrum med 100 butikker, restauranter og spændende små shops. Lige ved Kupolen ligger det nyåbnede Norra Backa Handelsområde, og her kan du finde alt fra elektronik til træningstøj og madvarer. Fra hotellet har du kun 10 km i bil til Dala Lufthavn. Derudover ligger Borlänges hovedbanegård blot 800 meter væk.

Borlänge – seværdigheder og aktiviteter året rundt

I Borlänge er der meget at se og gøre hele året rundt. Byen har for eksempel mange museer, gamle monumenter og historiske bygninger. Sveriges mest berømte tømmerbygning, Ornnässtugan, er en oase på 35 bygninger, der indeholder tusindvis af genstande, der beskriver Borlänges historiske rødder. Borlänge byder også på gode muligheder for udendørs aktiviteter og motion. Romme Alpin, et af Sveriges største skiområder, er virkelig populært og tiltrækker hvert år masser af gæster. Den smukke vandresti Bysjörundan og det store naturreservat Gyllbergen giver dig mulighed for afslapning og for at lade batterierne op.

Mange betragter også Borlänge som en af Sveriges store rock-højborge, der har dybe rødder i det industrimiljø, som har præget området. På natklubben Liljan og på Wasabryggeriet kan du opleve herlige koncerter med både store og små artister.

Konferencer, møder og lokaler i Borlänge

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Borlänge? Du finder vores udvalg her.

Nærliggende destinationer

Falun

Læs mindre
3 hoteller i Borlänge

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.