Medlemskab
A delicious green food dish, served on a white plate.

Velsmagende bar- og restaurantbesøg i Borlänge

Velkommen til en destination med noget for enhver smag. I Borlänge kan du nyde et bredt udvalg af barer og restauranter, der afspejler både Dalarna og byens bæredygtige madfilosofi, på én og samme tallerken. Velkommen!

Med smag af Dalarna

Uanset om du er en feinschmecker eller ej, er Borlänge en destination, der ikke vil skuffe dig, når det kommer til mad og drikke. Her finder du barer og restauranter med indflydelse fra alle verdenshjørner samt svenske kulinariske specialiteter. I Borlänge er restaurantscenen præget af en bæredygtig madfilosofi, der afspejler et stort udvalg af lokalt producerede fødevarer. Nyd klassiske hjemmelavede retter samt en moderne tre-retters middag - begge med et strejf af Dalarna.

Bo tæt på byens kulinariske udbud

Hvis du leder efter en central indkvartering i Borlänge tæt på byens bar- og restaurantudvalg, er Quality Hotel™ Galaxen et fremragende valg. Du behøver ikke at gå langt for at finde et veltilberedt måltid eller noget lækkert at drikke, du kan holde dig under ét tag. På hotellets restaurant, Flying, finder du noget for enhver smag, uanset om du leder efter en god frokost, en middag med venner eller en drink, inden dit eventyr fortsætter i Borlänge. Velkommen til Borlänge.

Borlänge

Restauranter og barer

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference