Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Sverige

Frösö Park Hotel

Frösön,  Sverige

I maj 2015 slog vi dørene op til Östersunds nye hotel og mødested, der ligger på Frösön. Her har vi fokus på møder og events, kombineret med træning, nordisk spa og unikke mad- og naturoplevelser. Velkommen til Frösö Park Hotel!

Frösö Park Hotel 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,7
af 10
Vurdering for Frösö Park Hotel

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Er det tid til en 50-års fødselsdagsfest, firmafest eller et bryllup? Velkommen til Quality Hotel Frösö Park, der er smukt beliggende på Frösön uden for Östersund.

Bryllup

Går I i giftetanker? Hos Quality Hotel Frösö Park hjælper vi jer gerne med at organisere den store dag. Med vores beliggenhed kun et stenkast fra den populære og smukke Frösö Kirke tilbyder vi en ideel mulighed for bruden og gommen. Uanset om I ønsker et lille og intimt bryllup eller en stor fest med hundredvis af gæster, er vi klar på udfordringen. Vi har plads til op mod 300 gæster på en privat festetage og tilbyder ikke mindre end to bryllupssuiter! I kan jo også overveje at lade jer vie udendørs med de smukke bjerge som baggrund? Kontakt os gerne, så I kan høre nærmere om alle mulighederne.

Festetage

Lej vores festetage med plads til op mod 300 gæster. Kombinér festen med et træningspas, friluftsaktivitet eller et spabesøg (fra september). Vi tilbyder menuer, der henter inspiration fra både lokale og internationale retter, alle med et strejf af det franske brasserie.

Forespørgsel om booking

Kontakt os gerne for nærmere information og booking på tlf. +46 63 16 50 00 eller via q.frosopark@strawberry.se.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.